damian rzemieniecki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam mam telefon bez romu , zostal usuniety i nie. Moge wgrac cwm philza przez odina, prosze o pomoc , mam stare recovery ale tam nie idzie zainstalowac cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie do końca rozumiem.Nie masz romu - czyli telefon nie działa tak?I chcesz na niedziałający telefon wgrać custom recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian rzemieniecki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 NoNie mam romu ale recovery sie odpala ale na 6.0.3.1 nie wgram cyanogena wiec musze wgraac rom zeby wgrac recovery. ? Moze jakis tut jakies wskazowki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Cyanogenmoda wgrasz... ale wersje 10.2 , bo ona nie wymaga nowszej wersji CWM.I na początek tak zrób.. bo za dużo coś kombinujesz z tym note.Ogółem one są jakieś felerne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnat66 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam tez mam note i szukam wersji tar md5 skad moge pobrac podrzucisz jakies linki ? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 temat wyleciał do kosza.Nie ma custom romów w formacie tar... Musisz najpierw zrootować urządzenie, potem wgrać CWM...Jak masz CWM to dopiero system CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnat66 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 a kelner z cwm philz 6.25.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tak.to zmodyfikowane CWM - możesz wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnat66 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 znalazlbys jakis download dla mnie ? z tym kelnerem ? zeby wgrac przez odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Akurat mam w zakłądkach na pc...Miałem to wrzucić na forum, ale zapomniałem:http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
damian rzemieniecki
Witam mam telefon bez romu , zostal usuniety i nie. Moge wgrac cwm philza przez odina, prosze o pomoc , mam stare recovery ale tam nie idzie zainstalowac cm 11
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi