Johny B. Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam mam problem mianowicie pobralem juz potrzebna paczke z softem oraz gappsy dla arc s ale nie moge zainstalowac androida 4.4.2 poniewaz wydaje mi sie ze recovery nie pasuje revovery 5.5.0.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Bo Kit Kat wymaga wersji CWM 6.0.4.X lub TWRP 2.7.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 w paczce z cm11 w środku jest boot.img wypakuj go i sflashuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Johny B.
Witam mam problem mianowicie pobralem juz potrzebna paczke z softem oraz gappsy dla arc s ale nie moge zainstalowac androida 4.4.2 poniewaz wydaje mi sie ze recovery nie pasuje revovery 5.5.0.4
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi