aloisy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja korzystam teraz z tego moda i nie mogę doczekać się RC3 gdzie ponoć ma nyć już kernel desire HD...A wam jak się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No to niestety kernela z Desire HD nie będzie - bo nie bedzie ICS na HD.Ponoć trwają już szlify uruchomienia kamerki W HD.Przy okazji znalazłem buga - nie można sformatować karty SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Aha, to nie dobrze.Wszędzie się teraz znajdują jakoś bugi i o jest trochę męczące po pewnym czasie.Ale dobrze zatem, że robią coś fajnego z kamerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Piwo dla tego kto wie coś na temat dalszych prac nad tym romem - od miesiąca żadnych informacji... Działa kamera - właściwie prawie wszystko działa. Jeryl ma lekkie opóźnienie bo kompa zmieniał. Ale spoko za 2 tygodnie będzie ponoć jakaś bomba.ps. chyba sobie piwo postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Piwo dla tego kto wie coś na temat dalszych prac nad tym romem - od miesiąca żadnych informacji... Działa kamera - właściwie prawie wszystko działa. Jeryl ma lekkie opóźnienie bo kompa zmieniał. Ale spoko za 2 tygodnie będzie ponoć jakaś bomba.ps. chyba sobie piwo postawie Rozmawiałem z ludzmi na XDA DEVelopers i jak można się doczytać programiści "CyanogenMod" póki co porzucili CM9 i tworzą romy CM10 na smartphony na te popularne.A i oczywiście nie zapomnieli o CM9 ,więc od czasu do czasu będą wydawać kolejne wersje dla wszystkich,a potem do poprawki dla developerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Rozmawiałem z ludzmi na XDA DEVelopers i jak można się doczytać programiści "CyanogenMod" póki co porzucili CM9 i tworzą romy CM10 na smartphony na te popularne.A i oczywiście nie zapomnieli o CM9 ,więc od czasu do czasu będą wydawać kolejne wersje dla wszystkich,a potem do poprawki dla developerów Ja natomiast gadałem z Jerylem. Zmienia kompa i uspokoił mnie pisząc że przynajmniej przez 2 tygodnie nic nie wyjdzie bo musi skopiować wszystkie dane. Ponoć ma już kernel, ale prawdziwa bomba przed nami. napiszę kilka słów przed oficjalnym wydaniem. Zapewne dostanę tego moda przed pojawieniem się na XDA . Zresztą Jeryl obiecał mi kontakt przed wydaniem, przynajmniej tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi