NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 [Galaxy Core] [ROM] PleasureUX V2.1b RC3 Jest to custom rom na bazie Stock-a. I8260XXAML3 Wymagane:CWM Lista zmian: -Launcher modified (kitkat style)-App browser S5 (Icon) , with floating window-App Calulator S5 (Icon)-App music player S5 (Interface and icon)-App e-mail S4 (icon)-App Video player S4 Icon, with floating window-App Recorder S4 (icon)-App Camera S5 (icon) better focus speed-App Download S5 (icon)-App My archives S5 (icon)-App notes S5 (icon)-App Calendar S5 (icon)-App Contacts S5 (icon and interface)-App Gallery S5 (Icon)-App Clock S5 (Icon)-Removed LockScreen S4 app-S-Healt removed-Samsung apps removed-Samsung Galaxy S4 sound (calls, notifications, alarm, UI sounds)-Odexaded-Zipalign-Better performance, scroll-Modificatoins to Build.prop-Small best battery live-Aceleration of hardware-Tweaks for better quality photo/video-Better GPS performance-Tweak for agresive launcher-Font Galaxy S4 aviable in settings-New status bar-Some new wallpapers-New widget, exclusive of the rom!-SecSetupWizard exclusive-Framework-res modified (Galaxy S5 Blue tintes)-Very Smooth Pobierz ROM Wrzuć go na kartę pamięci/urządzenia Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj wipe systemu (pełne) Zainstaluj ROM Reboothttps://mega.co.nz/#!DNd32TaQ!3S12obz8X573KojSsf8U5Y-MLmeqCnNlNMgODhJHICE xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2658711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubekuba Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Testowałeś tego ROM'a ? Jest coś co może nie działać później na telefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 @cubekuba niektóre błędy ciężko zdiagnozować i występują u nielicznych. Najlepiej jak sam zainstalujesz i przetestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus2003 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ktoś to testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Temat, był odwiedzany przez wiele osób, jednakże, nikt nie wyraził swojej opinii na ten temat. Tak więc, pozostaje Tobie przetestować to samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja testowałem ten rom. Moim zdaniem jest to najlepszy rom na samsunga galaxy core.Jest ładny,bardzo szybki,i posiada wiele dodatków,których nie mają inne romy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1saaR Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Działa bardzo dobrze, podstawowe funkcje działają bez problemu i te które testowałem. Szybki i wygodny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafix Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zrobiłem wipe systemu, jak teraz zainstalować roma? Wrzuciłem na kartę pamięci te 3 pliki, które się pobiera, ale nie wiem co dalej :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 To Ci pomoże http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalować-romy-za-pomocą-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafix Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zanczo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Mam pytanie. Czy to normalne, że transmisja danych działa mi po włączeniu roamingu. Dana rzecz dzieje się oczywiscie po zainstalowaniu tego roma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jeżeli jesteś w Play to tak, bo ta sieć korzysta zasięgu innych operatorów. Play nawet zaleca włączenie tej funkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Kowalski Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Rom działa perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO5640 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 co by się stało gdybym zainstalował go na ace 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Uceglisz telefon, lub będziesz musiał wrócić do stocka i wgrać inną modyfikację. Ten ROM jest robiony pod zupełnie inny telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Krystian Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A pójdzie na core plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Może i pójdzie ale nie odpali. I nie będzie działał. I możliwe że go potem nie uratujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi