11patrykus11 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam serdecznieMam pytanie , który z smartfonów jest lepszy pod wzgledem technicznym jak i cenowym maksymalnie do 550 zlPodoba mi się samsung galaxy core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ten Galaxy Core ma małe wsparcie.. Ja bym ci polecał np Xperię M lub L - bardzo dobrze trzymają baterie.Galaxy S III Mini..- teraz kosztuje tyle nówka w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja polecam Galaxy S II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 11patrykus11 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 wolałbym coś bardziej z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A masz jakieś typy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 11patrykus11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Znaczy moje wymagania to 2 rdzeniowy procesor przynajmniej 1gb ramu i musi miec przynajmniej androida 4.1.2 i musi byc z 2013 - 2014 roku to wszystko i do ceny 500 zl no moze do 550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mi się wydaje że nie znajdziesz telefonu z tego roku za tak małe pieniądze Ale pewien nie jestem.Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tak jak NeoCM napisał:Xperia M / L - 2 rdzenie każdy po 1ghz (w rzeczywistość minimalnie niżej, ale niewiele), 1gb ramu, 4.1.2 andek, w przypadku M możliwość update do 4.3, L- 2 kwartał M-3 kwartał 2013Cenowo można znaleźć w tej cenie. Dla przykładu ja M za 400zł kupiłem. (No ale brandowaną na Orange) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Xperia L ma 4.2.2 - system.Bardzo dobrze na nim trzyma bateria.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 11patrykus11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hmmm pomyśle nad xperią mAle pewien nie jestem bo mój wujek ma samsunga galaxy core i też go testowałem i jest to nawet bardzo fajny smartfon ale też korci mnie niższa cena core'a plusEDIT:No no powiem że experia M prezentuje się całkiem ładnie wyglądem jak i technicznie no i jeszcze fajna cenaEDIT2: co do xperi M to nie bo jej aparat jest koszmarny a od core'a jest o niebo lepszy no i core ma 1.2 ghz procesor a xperia M ma 1ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ale za to ma mniejsze ppi. ja bym nie brał bo Samsung jednak specyfikacyjnie faktycznie prezentuje sie lepiej, jednak nadal uważam że lepiej coś z rodziny xperi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 11patrykus11 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 powiem kolego że z samsungami byłem zawsze I ta firma nigdy mnie nie zawiodła i myślę że raczej z decyduje się na coś samsunga a co do xperi to spoko telefony ale aparaty maja bardzo słabe przynajmniej w tym przedziale cenowym :/ a mi bardzo zależy na aparacie :/ a galaxy core ma dobry aparat no poza dość wyblakłym nagrywaniem HD :0 podsumowując decyduje się na samsung galaxy core ponieważ- ma on procesor dwurdzeniowy snapdragona po 1.2 ghz i adreno chyba 205 więc gta 3, vc pójdzie - aparat robi przyzwoite zdjęcia (nie można tego powiedzieć o nagrywaniu , nagrywa dobrze )- no i ten cudowny design którego uwielbiam - touchwiz taki który lubie- no i co najważniejsze bardzo dobry ekran 4.3 cala o rozdzielczości 480:800 myślę że temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A§4. Pisanie nowych postów na forum. 4.1. Przed napisaniem nowego tematu skorzystaj z wyszukiwarki, a także sprawdź czy odpowiedz na Twoje pytanie nie znajduje się w FAQ lub Tutorialach 4.2. Posty umieszczaj w odpowiednich działach. Wystawianie tego samego posta w różnych działach lub kilka razy ale z innym tematem grozi ostrzeżeniem. Wszelkie problemy z konkretnym ROMem, aplikacją, grą itp. należy umieszczać w istniejących już tematach zamiast zakładać nowy. Jedynie w przypadku gdy nie ma jeszcze odpowiedniego tematu należy założyć nowy. 4.3. Nadaj odpowiednią (jasną i streszczającą problem) nazwę swojemu tematowi! Tematy z nazwami typu "PROBLEM" , "POMOCY", "CO ROBIĆ" są nieprawidłowe i będą zamykane. W jednym temacie powinieneś poruszać tylko jeden problem. Tematy o nazwach typu: „Problem z sms”, „Problem z wifi”, „Problem z G1”, „Coś nie działa”, „Coś zepsułem” itd. również są nieprawidłowe. W przypadku takich tematów autor otrzyma od moderatora polecenie poprawy tytułu. Można to zrobić poprzez Zaawansowaną Edycję pierwszego postu w temacie. W wyniku braku reakcji autora na polecenie moderatora, temat będzie bezwarunkowo zamykany i przenoszony do kosza. 4.4. Przed napisaniem nowego tematu lub postu, każdy użytkownik jest zobowiązany do zapoznania się z zawartością danego działu oraz zawartych w nim ogłoszeń. 4.5. Posty nie mogą obrażać w żaden sposób innych osób zarejestrowanych na forum i osób postronnych. 4.6. Nie pisz tego samego tematu w różnych działach. 4.7. W dziale aplikacji oraz gier, umieszczamy informacje o aplikacjach, grach i promocjach przeznaczonych tylko dla użytkowników zamieszkujących na terenie Rzeczypospolitej Polskiej w systemach umożliwiających zakupy aplikacji przygotowywanych przez developerów. Promocje dotyczą m.in. takich aplikacji jak Android Market, Samsung Apps, Get Jar. Aplikacje mają być dostępne w sposób LEGALNY, bez stosowania innych czynności omijających zabezpieczenia producenta (takich jak określone terytorium dostępności aplikacji). Dotyczy również aplikacji darmowych! 4.7. Tematy zaczynamy informacją czego dotyczą: [ROM] - Nowy rom[KERNEL] - jądro systemu[TUTORIAL] - poradnik 4.8. Posty niezgodne z prawem polskim będą kasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
11patrykus11
Witam serdecznie
Mam pytanie , który z smartfonów jest lepszy pod wzgledem technicznym jak i cenowym maksymalnie do 550 zl
Podoba mi się samsung galaxy core
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi