Shelby Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Mam Sony Ericsson live with walkman i chcę zainstalować cyanogenmod. Pomoże mi ktoś z instalacją np. napisze krok po kroku instalacje najnowszego oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/477-wt19i-instalacja-cm9-live-with-walkman/Tu nie ma znaczenia jaki CM wgrasz... tylko pobierasz inne firmware np 10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shelby Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzięki, zainstalowałem tylko mi Google Play nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A jaki masz błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shelby Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wyskakuje mi błąd połączenia nawet jak mam transfer danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zrób pełne wipe i zobacz czy pomogło.Ja ost miałem taki problem na Xperi L i musiałem od stocka zaczynać.Więc zobacz czy to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shelby Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 To jak wchodze w konta google to mi pokazuje brak synchronizacjiA ten wipe to co?? bo ja dopiero zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wipe cachewipe dataaderanced/ wipe dalvik-cachetakie funkcje są w CWM /TWRP Recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shelby Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Już nietrzeba zainstalowałem inne gapssy i narazie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shelby
Mam Sony Ericsson live with walkman i chcę zainstalować cyanogenmod. Pomoże mi ktoś z instalacją np. napisze krok po kroku instalacje najnowszego oprogramowania.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi