Adrian Jurczak Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na xda pojawiła się instrukcja odblokowanie boothloadera i wgrywania recovery dla początkujących i postanowiłem go tu wrzucić :UWAGA: PROGRAM UŻYWASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!NIE PONOSZĘ ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI W PRZYPADKU USZKODZEŃ! UNLOCK L5 BY HUGO GABRIELWymaganiaZrotowany telefonInstalacja1. Zainstaluj odpowiednią wersję na swoim telefonie.2. Uruchom aplikacje i nadaj uprawnienia SU.2. Wciśnij"unlock bootloader" a następnie "yes."4. Wciśnij"Install ClockWorkMod" a następnie"yes"Zrzuty ekranu : Pobierz:[E610]unlock_1.0_signed.apk[E612]unlock_1.0_signed.apk[E615]unlock_1.0_signed.apkNOTES: Pobierz aplikację dedykowaną twojemu telefonowi , i uruchom go ponownie!Why does it seem that the e612 O works with JB ..Credits:Matthew FreyMe Oryinalny temat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Woźniak Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Działa to? Ktoś sprawdzał?Telefon był niewłaściwie zrootowany, sposób działa idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidiiii Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam. Po tylu latach telefon robi mi za zastepczy. Ale niestety nie da sie z niego korzystac bez modyfikacji. Mam problem z recovery. Mianowicie: Wgrane i odblokowane. Za chiny ludowe nie moge wejsc w recovery przyciskami fizycznymi. Zaczalem sie bawic w Terminalu. Po nie udanej komendzie reboot recovery sprobowalem komendy su root reboot recovery. Poszlom wlaczyl mi sie CWM ale... Po Wybraniu wipe data i cache i rebocie nic sie nie dzieje a a mnie boli juz glowa od tego. Co robie zle? Sprobuje jeszcze wgrac nowszego cm bo mam andka JB. Odezwe sie a w miedzyczasie prosze o pomoc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Szmigielski Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ktoś mi powie o co chodzi? Aplikacja sie nie uruchamia, stoi w miejscu, mam roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wrzucasz apkę dla odpowiedniej wersji telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi