SzymaCS Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam, problem tkwi w resetowaniu się telefonu bardzo częstego i nie wiem jak tego się pozbyć ponieważ jest to bardzo uciążliwe.cm był wgrywany przez CWM + gapps. Prosze o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Możesz rozbudować tematykę problemu?Bo nie wiem czy on traci dane, czy po prostu jest zmęczony i się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymaCS Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 poprostu np wchodze w odtwarzacz apollo nagle zaczyna się zacianać i się telefon wyłącza , albo przy przeglądania plików coś szybciej nacisne zawiesi sie na chwile max 5sekund i sie wylacza.Czytałem o tym na google to pisali że powodem może być to że telefon sie resetuje dlatego aby procesor nie uległ uszkodzeniu .Ale to jest zbyt częste nawet potrafi wciągu godziny z 3 razy się zresetować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Podaj link skąd wziąłeś w/w wersje CyanogenMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymaCS Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 getcm.thebronasium.com/?device=u8833Już zaaktualizałem do cm 11, narazie sie nie resetuje , jak problem nadal będzie to odświeże temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzymaCS
Witam,
problem tkwi w resetowaniu się telefonu bardzo częstego i nie wiem jak tego się pozbyć ponieważ jest to bardzo uciążliwe.
cm był wgrywany przez CWM + gapps.
Prosze o pomoc .
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi