Kasztan666 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mam taki problem, że dzisiaj akurat miałem potrzebę skorzystać z radia i okazało, się że nie ma go nigdzie w telefonie.Jest jakaś instalacja radia przez CWM czy coś bo te z Google Play działają podczas połączenia z internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 CyanogenMod nie ma wbudowanego radia... Ale jest taka alternatywa: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kasztan666
Mam taki problem, że dzisiaj akurat miałem potrzebę skorzystać z radia i okazało, się że nie ma go nigdzie w telefonie.
Jest jakaś instalacja radia przez CWM czy coś bo te z Google Play działają podczas połączenia z internetem.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi