Jestembomampytanie Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Mam problem tego typu że nie wiem jak dodać internet do panelu na górze nie chodzi mi o wi-fi tylki internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 To się statusbar nazywa. I bez modyfikacji nic nie zrobisz (tracisz gwarancje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jestembomampytanie Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 O jaka modyfikacje ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Może napisz jaki masz system zainstalowany w telefonie? W samsungach jest to w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jestembomampytanie
Mam problem tego typu że nie wiem jak dodać internet do panelu na górze nie chodzi mi o wi-fi tylki internet
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi