robibobi Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cześć . Po wgraniu CM11 mój telefon SGS3 mini nie wykrywa karty sim . Co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wipe lub aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Papież_16891 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 tez mam taki problem wgrywalem kilka cm i nic zaden nie wykrywa karty chodzaz robilem wipe itp wszystko wgralem zgodnie z poradnikami teraz mam wersje tącm-11-20140803-UNOFFICIAL-codina na ACE 2i jak ktos do mnie dzwoni mowi mu ze tel nie dostepny i zaraz sms ze jest w zasiegu sieci i 2 raz dzwonie i tez nic :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robibobi
Cześć . Po wgraniu CM11 mój telefon SGS3 mini nie wykrywa karty sim . Co robić???
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi