Rafal_0 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Próbuje wgrać plik Modem.bin przez Odin3 v1.7 ale jedyny rezultat jaki mi wychodzi to całkowity brak dostępu do sieci komórkowej.Wgrywałem w taki sposób: w Odinie umieściłem plik Modem.bin pod przyciskiem PHONE kliknąłem start i wszystko wyszło dobrze, Tab był w trybie download w tym czasie, uruchomiłem Taba i okazało się że brak dostępu do sieci, nie pyta się o pin do SIM.W informacjach o tablecie, "Wersja pasma podstawowego - Nieznany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W/g mnie powinienes jedynie podmienic pliki. Tak ja zrozumialem instrukcje. Do tego bedziesz potrzebowac managera z uprawnieniami roota. Ja polecam nasz polski produkt pod skomplikowaną nazwą "menadżer plików" Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ale gdzie ten plik umieścić?Jak podmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dlatego potrzebny jest manager plikow i przeszkukac. W instrukcji nie podali gdzie dokladnie to jest.Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi, już sobie poradziłem, i sieć GSM/3G/HSPA działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi