Piotr FIlipowicz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam, ze wzgeldu na moja swieżosc na forum prosze o wyrozumialosc. Powie mi moze ktos czemu po zainstolawaniu na moim arc s romu cm carbon nie moge instalowac zadnych aplikacji, system je odrazu zatrzymuje i zamyka, mozna to jakos ominac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wykonaj pełne wipe systemu i wgrać rom od nowa.Przy okazji sprawdź ile masz pamięci na aplikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr FIlipowicz Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 dzieki za odp Wiec zrobilem pelen wipe, przeinstalowalem rom ale sytuacja sie powtarza, apka sie zainstaluje ale w zaraz po tym jak chce ja wlaczyc system ja zamyka :/ nie wiem jak to ugrysc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wgraj inny ROM i zobacz czy jest to samo ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @Piotr FIlipowicz Zanim wgrasz iny ROM spróbuj zobaczyć ile masz pamięci wewnętrznej. Jezeli się będzie to powtarzać spróbuj inny ROM tak jak zasugerował kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 odkopujecie stary kotlet. Zamykamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piotr FIlipowicz
Witam, ze wzgeldu na moja swieżosc na forum prosze o wyrozumialosc.
Powie mi moze ktos czemu po zainstolawaniu na moim arc s romu cm carbon nie moge instalowac zadnych aplikacji, system je odrazu zatrzymuje i zamyka, mozna to jakos ominac?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi