SamFisher Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam wszystkich użytkowników:) Zakładam ten temat bo chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie oficjalny soft 4.3 na SP działa wolno/problematycznie tak jak to niektórzy opisują w sieci. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z 4.3 to napiszcie z czym są problemy bo zastanawiam się nad aktualizacją ale chciałbym najpierw poznać wasze opinie.Z góry dziękuję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Interesuje Ciebie tylko oficjalna aktualizacja do 4.3? Myślę że każdy nowy system będzie lepszy od poprzedniego jeżeli jest dopracowany. Przekonasz się o tym instalując samemu. Ja jednak preferuje zainstalowanie 4.4 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1554-xperia-sp-cyanogenmod11-android-44-freexperia-project/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamFisher Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dziękuję za odpowiedź.Przemyślałem sprawę i zrobię tak jak piszesz czyli zainstaluję 4.4 od FreeXperia za takim rozwiązaniem przemawia to że takie oprogramowanie daje dużo ciekawych opcji a poza tym jest na bazie najnowszego Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Masz odblokowany bootloader?Wgrany ROOT i CWM ?Zrób sobie kopię kluczy TA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zender Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ogólnie Android 4.3 chodzi różnie, mi akurat chodzi bardzo dobrze, pokazuje to ten filmik: Musisz sobie samemu przetestować, jak to wszystko chodzi i tak dalej Inni mówią, że strasznie muli, ale może być to wina, że źle instalują soft, już w to nie wnikam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Najgorsze są brandy operatora.... One mogą powodować spowolnienia systemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zender Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wyszła aktualizacja 12.1.A.1.201 poprawiająca bugi Tutaj plik FTF: https://mega.co.nz/#!ZY10QQgS!EwAq9U8GehrG3EEHGx1YWXWRZ7FnoIkn2zrESmED8c4 A tutaj jak to wgrać: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1963-sony-xperia-sp-instalowanie-oprogramowania-za-pomoc%C4%85-programu-flashtool/ Pozdrawiam,Zender 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi