ml13 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No własnie która? Mam 1GB za 13zł w plusie, ale to mi kompletnie nie starcza :/ Doładowywuję konto co tydzień po 10 zł. Co mi doradzicie?Mam dobry zasięg z Plus (średni, bo jak leże nałóżku to nie mam), Orange (wszędzie 5/4 kreski) i Play (bo on podkrada z orange). Najlepiej jakby mi wysłali starter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dual sim + areo2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Będę zmieniał fona już niedługo, ale nie kupię chińczyka. A Xperii z dual sim jest mało (M dual za słaba, M2 dual za droga jak na swoje możliwości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 W jakiej kwocie szukasz telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Prawdopodobnie 6/7 stów na wakacjach (Xperia SP lub Z jak będę miał więcej kasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Areo2 wprowadziło kod captcha nie warto już się tym interesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tak wiem, dlatego kupiłem starter z Heyah (rok internetu "za darmo") i drugi telefon (będzie mi służył jako hotspot i nie tylko). Dziękuję za pomoc, do zamknięcia. Wprowadzili 1-kwietnia, więc zrobili sobie z ludzi Prima Aprilis...tylko że ono nie skończyło się o północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi