Kuba Wiśniewski Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tak jak w nazwie ... Próbowałem metody na Nexusa i LG ale nic z tego ... Ponoć Dell dobrze go uszczelnił ... Od czego mam zacząć ? Jak odblokować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jedynie Kingo ROOT i VROOT - jeżeli to nie pójdzie to nie będzie sposobu.. CHyba, że przez SDK i komendy ADB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Wiśniewski Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Juz probowalem . Zalepili dziurkiWysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu TapatalkaTo teraz jak go odbezpieczycWysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pakuz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Znalazł się już sposób? Bo Google mi nie pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Kopański Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 myKIT_BATCH ver. 1.1.2d. Działa. Nawet spod Win 8.1 x64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Wiśniewski
Tak jak w nazwie ... Próbowałem metody na Nexusa i LG ale nic z tego ... Ponoć Dell dobrze go uszczelnił ... Od czego mam zacząć ? Jak odblokować ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi