Kelan Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, mam od kilku dni pewien problem, a mianowicie chodzi o podswietlenie dotykowych klawiszy. Przycisk WSTECZ i MENU swieca normalnie, na bialo, a HOME na zolto. Co mam zrobic? Mieliscie juz taki problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jeden klawisz ma inny kolor?Ja miałem problem z podświetleniem, ale to mi nie przeszkadzało na CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kelan
Witam, mam od kilku dni pewien problem, a mianowicie chodzi o podswietlenie dotykowych klawiszy. Przycisk WSTECZ i MENU swieca normalnie, na bialo, a HOME na zolto. Co mam zrobic? Mieliscie juz taki problem? Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi