NeoCM Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Na Xda zauważyłem wątek dot. custom Romów. Ktoś poruszył temat czy powstanie CM i SlimKat. Zauważyłem, iż nie obiecują cudów. Część osób odradza zakupu tego telefonu, aby się nie przejechać. Na dodatek nokia nie jest skłonna pokazać kod źródłowy.. Sam nie wiem co o tym myśleć. Ogółem zastanawiam się czy powstaną jakie kolwiek custom romy.Najgorsze jest to, że ROMy (stocki) wgrywa się w identyczny sposób co na Symbian, a aktualnie na Windows Phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 nie jestem na bierząco więc jak się mylę - popraw mnie. Najpierw trzeba złamać bootloadera + zrootować telefon. W Przypadku Samsunga , Sony, LG "nie jest to problemem" aczkolwiek z Nokią mogą być schodki , i to dłuuuugie...Poza Tym uważam że takowy telefon (oglądałem filmiki z pokazu co i jak z Tym telefonem) będzie się świetnie sprawował z samym rootem. Czego chcieć więcej? Wywalenie niepotrzebnych aplikacji i ew ustawienie Taktowania proca na "więcej" - Tylko tyle bym proponował zrobić. Ah zajrzałbym w kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ROOT już jest. Farmaroot działa.Ponoć ten system przypomina AOSP i dlatego ta aplikacja działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie takie rzeczy robili koledzy z XDA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zobaczcie....https://twitter.com/dhacker29/status/451635136145416193 A to ciekawostka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi