Chupston Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam.Potrzebowałem roota w telefonie i wgrałem go programem Kingo Root.Razem z rootem wgrało się CWM po Chińsku..Jako, że już nie potrzebowałem roota, licznik wyzerowałem programem Triangle Away i odrootowałem.Otóż moje pytanie jest takie:Czy można usunąć CWM i przywrócić oryginalne recoevery bez wgrywania romu na nowo?Pytam dlatego, ponieważ nie mam czasu instalować wszystkich aplikacji na nowo i bawić się w backupy.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Punkt 2-gi n/w instrukcji. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/fix-s3-to-factory-unroot-stock-recovery-t2323847 Ja z doświadczenia...zalecam Ci wgranie czystego firmware. Nie masz pewności czy wgrana modyfikacja nie "zepsuje" Ci systemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chupston Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ok, dzięki za pomoc.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Chupston
Witam.
Potrzebowałem roota w telefonie i wgrałem go programem Kingo Root.
Razem z rootem wgrało się CWM po Chińsku..
Jako, że już nie potrzebowałem roota, licznik wyzerowałem programem Triangle Away i odrootowałem.
Otóż moje pytanie jest takie:
Czy można usunąć CWM i przywrócić oryginalne recoevery bez wgrywania romu na nowo?
Pytam dlatego, ponieważ nie mam czasu instalować wszystkich aplikacji na nowo i bawić się w backupy.
Proszę o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi