Radek Sqaders Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Mam zamiar kupić nowy tel ale do 400 zł rozważałem Samsung Galaxy Trend ale może wy coś polecicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dostaniesz już LG L9Być może Ace 2 jak dobrze poszukasz - a to byłby najleszy model...Xperia J - dużo jest na nią modyfikacji Trend w tej cenie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Tak w necie można łatwo znaleźć Trenda nawet za 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 tylko na niego zbytnio modyfikacji nie ma.A CyanogenMod działa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A z samsungów będzie coś jeszcze ?Bo od zawsze miałem samsungi, nigdy nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja również był bym za LG L9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Na L9 bardzo dobrze działa CyanogenMod 10.2 Pro po to Ace, Mini 2, Galaxy S - też dobry wybór od groma modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ogólnie też przyzwyczaiłem się do wyglądu menu itd samsunga, te inne jakoś nie przepadają mi do gustuA z tego co widzęto LG nie jest do 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Sony ma bardzo dobre telefony.Ja mam 2, moja kobieta ma Xperię M - która też mi się podoba (bo wygląda jak mini wersja Xperii Z1). Do tego ma Galaxy S III Mini z NFC - który jakoś mnie nie bawi.Siostrze dałem Galaxy Ace 2 i lepiej mi się podoba niż S III mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cena, cena,cena ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Trend to jeszcze większy szit niż Xperia J (a to prawie niemożliwe). Jeśli chcesz mieć KitKat'a i tanio kupić telefon to polecam Ci Xperie 2011, a za tą cenę kupisz nawet jak dobrze popatrzysz Xperie P, która jest przezemnie wspierana. Jedyny minus to słaba dla niektórych bateria. Ps. Nie wieżyłem, że istnieje osoba której podoba się wygląd samsungów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 A co myślicie o tym -> http://www.mgsm.pl/pl/katalog/overmax/vertis02/Overmax-Vertis02.htmltelefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nieee. Już tak nisko nie schodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No spk to co możesz ostatecznie oferować ? Tak ja pisałem do 400 złMoże HTC Desire HD ?Wysłane z mojego MID przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 HTC Desire HD 2011 rokLG L9 2013 rok Dwu letnia przepaść technologiczna Dalej popieram L9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No al popatrzmy na cenę LG L9...w niektórych przypadkach kosztuje ponad 600 zł do 1000 a ja wyraźnie zaznazyłem do 400 złWysłane z mojego MID przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Co ty za głupoty gadasz.są i za 390, wiem bo sprawdzałem ost. W sumie mój L9 poszedł na nieco większą sumkę i jeszcze był problem ze sprzedażą.Nie obserwujesz rynku. Trzeba umieć szukać. Ja za xperię Z też okazja- nówka i do tego biała wersja.. luksus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A gdzie mam szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 http://allegro.pl/lg-swift-l9-okazja-od-loombard-i4022797534.htmlhttp://allegro.pl/telefon-lg-l9-p760-i4035598527.html Trzeba obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ok już zdecydowałem tylko muszę sobie jeszcze trochę kasy uzbierać to kupie tego LG L9 Później tylko ROOT, CMW i wgranie CM Dzięki za porady A ostatecznie możecie podać mi linki do roota i cmw (tak na przyszłość) ? CM już se sam znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A na forum nie masz?Tak ciężko wejść w dział L9 i kliknąć mody romy i CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek Sqaders
Mam zamiar kupić nowy tel ale do 400 zł rozważałem Samsung Galaxy Trend ale może wy coś polecicie ?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi