bladerso19 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam, jaki polecacie kernel pod CyanogenMod 9 , zależy mi na baterii , żeby więcej trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Spróbuj ten http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladerso19 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Już nie mam tego romu , bo było coś z wifi , podłączyłem działało po 5 min wyłączało wifi , na innym ruterze też tak było , może wiesz jak to rozwiązać bo chciałbym wgrać cm9 , bo zawsze jak jakiśmi nie pasuje to wracam do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi