kamilos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam!Chciałbym zainstalować CM 9 RC2 od anzu ale zanim to zrobię chciałbym zdementować kilka plotek.1. Anzu robi CM dla LT15i - ja mam LT 18i - podobno nie są do końca kompatybilne.2. Nie działają niektóre funkcje tj. HDMIJakby ktoś mógłby mi odpowiedzieć czy to prawda i czy być może występują jeszcze inne rzeczy typu nie działająca kamera to bardzo proszę o odpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert3 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ad 1. Instalowałem CM9 na LT18i bez problemu.Ad 2. Prawda, nie działa HDMI, co mi akurat bardzo przeszkadza, dlatego zmieniłem ROM na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonkrzak Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kolejnym problemem chyba jest brak słownika polskiegoJęzyk polski jest, ale w słowniku nie ma słów polskich ( CM 9 ) i trzeba szukać w markecie po klawiaturach :/macie może na to rozwiązanie ? ( oprócz klawiatur ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Niestety slownika w cyanogenie (jakimkolwiek) prozno szukac jakiegokolwiek slownika. CM to goly do granic mozlowosci system. Rozbudowa tego systemu zalezy tylko od ciebie.Wysłane z mojego HTC Vision 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi