johnybravo0 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam was mam na telefonie CM7, od paru lat. Bym wgrał coś innego, tylko juz nie pamieętam jak się do tego zabać potrzebuje jakiegos softa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jest nawet wersja 10.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087197 CyanogenMod 10 http://madteam.co/forum/development-8/(dev)(psyke83)-cyanogenmod-10-galaxy5-port/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 johnybravo0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a jakas instrukcja jak wgrac na i5500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kolega ma CM 7 na telefonie.. to tak samo się wgrywa jak inne romy kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 johnybravo0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 bo tak jak pisałem jest tu cyanogenmod 7 a fajnie by było wgrac 9 pewnie bedzie potrzebny nowy CWM odrazu pytani ejak go wgrac no i soft pod galaxy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Daj mi trochę czasu to poszukam coś... aktualnie mam dużo pracy w pracy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 johnybravo0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ok a powiedz co będzie lepsze cm9 czy 10 na tego złoma hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja bym mu radiator na plecy przyczepił heheNie wiem co będzie lepsze.Wydaje mi się, że czym nowszy port CM tym więcej błędów.. sprawdź czy masz CWM w ogóle w tym telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 johnybravo0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 jest moze i masz rację ja na galaxy Note wgrałem cm9 bo na innych bateria szła tak w dół że normalnie siąść i płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pierwsze rozładowanie jest szybkie, następne powinny się ustabilizować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
johnybravo0
Witam was mam na telefonie CM7, od paru lat. Bym wgrał coś innego, tylko juz nie pamieętam jak się do tego zabać potrzebuje jakiegos softa
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi