Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @pawel-majda po instalacji możesz na czysto dać aktualne screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przepraszam, ale nie umiem inaczej wgrywać. Gappsy za chwilkę zainstaluję, resztą wrażeń podzielę się później, jak zdążę się pobawić. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mnie zaczął się wyłączać sam telefon na starszej wersji tego moda, więc chętnie też sprawdzę nową wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Team Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mam pytanko jaki bd najlepszy program do tego romu żeby podkręcić proca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 @pawel-majda dzięki za screeny!@gorny1910 daj znać czy wszystko już działa poprawnie po aktualizacji @Grzesiek Team zamiast podkręcać procesor wyeliminuj lagi! Oto program który Tobie w tym pomoże! - > http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/592-seeder-200-eliminacja-90-lagów-przyśpieszenie-telefonu/?p=3078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Na xda ludzie zgłaszają jakieś freezy w aplikacjach. Podobno niedługo ma być to poprawione. Zdarzyło się wam? Mnie ze 2 razy telefon zatrzymał się na aplikacji youtube i na przeglądarce chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Freezów na ten moment nie miałem. A mój problem z wyłączaniem się telefonu jak na razie zażegnany, aczkolwiek poprzednio też wystąpił po około 2 tygodniach używania fona nowym sofcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jest świeżutka wersja z wczoraj. Zabieram się do roboty Wybaczcie, że post pod postem, ale mam dość poważny problem i nie wiem jak go rozwiązać, otóż: Próbuję zainstalować jakieś aplikacje z Google Play, lub próbuję zainstalować apk z karty, wyskakuje mi błąd "Zbyt mało miejsca na dysku". Kilkukrotny pełny wipe, format i trzykrotna instalacja romu nic nie pomaga, na telefonie znajdują się tylko Gappsy, a karta SD 16GB jest pusta. Próbowałem skorzystać z pomocy wujka google, jednak brak jakichkolwiek konkretów. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, to proszę o pomoc, będę BARDZO wdzięczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 zanim dojdę do punktu 6 czyli reboot mogę dodatkowo zainstalować kernel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Lepiej zainstaluj po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 wywala mi Apollo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No i co związku z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Pietrzykowski Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Instaluje rom przez TWRP 2.3.2.1, ale wyskakuje błąd. Co musze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zaktualizować TWRP do 2.7.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Pietrzykowski Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Działa! Dzięki za pomoc. Potestuje go trochę i zobaczymy jak się spisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azam Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak zapisać kontakt na karcie SIM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 z tego serwera zawsze się tak wolno pobiera? planowany czas to 8 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pytaj developera - co my mamy do szybkości pobierania plików ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abor Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 skąd pobrać rom?na dev host nie ma nic-"no file found". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Z xda. Wysłane z mojego LG-D390n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deserol Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dajcie nowe linki do pobierania tylko prosze szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @Deserol śpieszyć się można tylko w przypadku łapania pcheł Nowy link został dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi