NeoCM Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 [Galaxy S Plus] [4.4.2][KK][KOT49L][WIP] DarkCM 11 Macie możliwość zainstalować zmodyfikowaną wersją CyanogenMod pod nazwą DarkCM Info o romie: Cytuj CyanogenMod Based for Stability and Speed Audio DSP from OmniRom [WIP]Multi-Window Ported from OmniRom Full Kitkat Colors (Black and White) Swap Memories Enable - Disable Partial Features on Low Ram Devices Trds 3.0 Ported from PAC-man/Slim Rom Scrolling Cache Improve Option No Intrusive InCallUI Background InCallUI Battery Saver Mode 3G/2G when Display is off and Data is On Status Bar Network Speed Lockscreen Blur Ported from PA Flip to Mute/Reject Call More Others Features will be coming (Remember the ROM is still WIP State) ROM OS Version: 4.4.x KitKatROM Kernel: Linux 3.4.xBased On: CyanogenMod Co działa: Cytuj AudioReceiving and making callsGPSCompassProximity sensorWifiBluetoothUSB mass storageHW accelerated guiHW accelerated videoCameraBLNv9USB/Wifi tetheringVSyncUSB OTG (Only FAT32 support) (check HERE the cables needed)MicroSD exFAT support (Tested on Samsung 64GB SDXC uhs1 PRO card)Phantom key presses filtering ROM: https://www.dropbox.com/s/ncdz68gfji482i0/darkcm-11-20141107-OFFICIAL-ariesve.zip?dl=0 Gapps: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 Instalacja: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki zip na kartę pamięci Uruchom tryb odzysku (recovery) Wykonaj pełne wipe Zainstaluj ROM, teraz Gapps Reboot xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2604002 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witia Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 czy testował ktoś ten soft?jak włączyć bądź wyłączyć debugowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 np. Tak http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1055-cyanogenmod-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-debugowanie-usb/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajawka Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 nie działają mi dane pakietowe, jakiś fix, znacie jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kermiś Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Który plik zip. powinienem pobrać. Bo jest tam aż 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 @Kermiś patrz na datę zawartą w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Telefon szybki jak żyleta, wszystko działa jak należy, tylko niestety odbija się to na baterii. Poczekamy, zobaczymy. EDIT: Wszystko się ustabilizowało, bateria trzyma normalnie. Gorąco polecam tego ROMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian904 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pawel-majda, który wybrałeś ROM, bo u mnie ten z 2 kwietnia je baterie w przeciągu kilku godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wgraj najnowszy, a na ustabilizowanie baterii poczekaj kilka dni Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian904 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czyli sugerujesz że po upływie tygodnia będzie lepiej działać, ustabilizuje się że przykładowo dzień wytrzyma ?Druga sprawa to przy sprawdzeniu zużycia baterii wskazuje ok. 90% zużycia przez system android, gdzie przy innych modach ok. 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Full wipe został wykonany? Ładuj przez całą noc po dwóch dniach powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian904 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tak wipe wykonany przez TWRP. Dobrze spróbuje i napisze czy jest lepiej. Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 też zeżarło baterię, ale tak jak pisałem wcześniej trzeba dać parę dni kernelowi i bateria trzyma normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian904 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 To tak bateria trzyma jak dla mnie za mało, przejdę na SmootjieJB jednak tam nie mam aparatu po wgraniu, może jakaś rada, jak sprawić żeby był ? Wgrywałem wersję europejską, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bateria jak dla mnie trzyma świetnie, dużo lepiej od stockowego andka z Play jak i wersji Paranoid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian904 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 gorny, powiedz mi co zrobiles ze Ci tak dobrze trzyma ? tak jak wczesniej radzil Pawliniak ? Bo u mnie po 4 dniach byla lekka poprawa ale telefon dnia nie wytrzymał przy dosc ograniczonym uzytkowaniu tzn. korzystanie z transmisji danych oraz wi-fi i podstawowych funkcji jak dzwonienie czy smsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Po instalacji nowego romu praktycznie rozładowalem telefon. Podłączyłem do ładowarki i zostawiłem na noc, następnie wytrzymał przez praktycznie 3 dni od czasu do czasu odpisując na smsy, sprawdzając rozkład jazdy, prognozę pogody, maile i parę wejść na FB więc generalnie jestem zadowolony w porównaniu do innych romow (stock i Paranoid) i póki co nie zamierzam zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noqq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dlaczego po wgraniu romu nie ma np. Android market? Które Gappsy trzeba dokładniej pobrać, bo jesli pobrałem i wrzuciłem na tel. "GOOGLE STOCK PACKAGE" to w czasie instalacji przez recovery wyskakuje błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie ma android market bo nie masz gapps'ów. Spróbuj zainstalować te : http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Do tego ROMU działają te: http://d-h.st/PGT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noqq Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ok dzięki, gapsy już zainstalowane. Działają mmsy na tym romie, bo coś nie mogę wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tylko użytkownikom sieci paly działają. To sęk CM 11 jak i 10.2 w wersjach nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Team Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam, mam pytanie gdzie są opcje żeby gry się instalowały na karcie pamięci a nie pamięci wewnętrznej bo mam już zajęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pod tym linkiem jest instrukcja jak przenosić http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/548-poradnik-jak-przenosi%C4%87-zainstalowane-aplikacje-na-kart%C4%99-sd/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel-majda Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 jest nowa wersja z 25.04. Wieczorem po zajęciach zabieram się do instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi