Pawliniak Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ClockworkMod Recovery v6.0.3.2Ta wersja recovery jest wymagana do instalacji CyanogenMod 11 Instrukcja instalacji:Pobieramy i wypakowujemy pliki na dysku c/:fb Podłączamy telefon do komputera w trybie debugowania Uruchamiamy flash_bootloader.bat i oczekujemy na restart telefony Po restarcie uruchamiamy plik flash_recovery.bat i czekamy a restart Po zrestartowaniu telefon będzie posiadał Touch Recovery w wersji 6.0.3.2Download:Touch Recovery 6.0.3.2.zip Proszę o informacje czy wszystko przebiegło pomyślnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
play Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 u mnie na wcześniej wykonanym roocie i z firmware v20e 4.1.2 poszło--super dzięki. Aby recovery wywołać trzeba wyjąć baterie,następnie ją włożyć, przyciskamy razem vol+ i vol- i środkowy-(pomiędzy strzałką a memu), wszystkie trzymamy razem na wyłączonym telefonie następnie podpinamy kabel usb wcześniej podłączony do PC. Trzymamy wszystkie wciśnięte klawisze aż do momentu wyświetlania się recovery (ok 3s). Jakby ktoś miał problem z wywołaniem- u mnie tak to działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kwasniak Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 error mi wywala:C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Opisz sytuację, co Ci tam pisze, jesteś pewny że wszystko robisz wg. poradnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Gdy próbuję włączyć tryb recovery nastepuje hard reset co może być problemem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Musisz wgrać custom recovery. To stockowe umie tylko robić wipe data 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Spoko już mi działa. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi