Derien Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A więc pytanie jak w temacie - która wersja będzie sprawiała jak najmniej problemów, będzie miała działające wszystkie funkcje telefonu, jak najmniej bugów? Chodzi o to, że widziałem w kilku tematach, że niektóre romy po prostu nie obsługują kamerki 3d, galerii 3d, czy innych (niezbyt ważnych, ale zawsze) funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 CM9 Czyli ICS,Choć stabilna jest także wersja CM10 na Ray 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derien Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Choć stabilna jest także wersja CM10 na RayMógłbyś mi powiedzieć gdzie znajdę stabilną wersję CM10? Testowałem dwie do tej pory i jedna była źle zaportowana (rozdzielczość za duża) a w drugiej nie działa mi kamera...BTW wydawało mi się, że na CM9 klawiaturka była większa i wygodniejsza, czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Trzymałbym się CM 9.Miałem Xperia Ray i nigdy mnie nie zawiodła.Chodź przyznaję, że CM 10 też jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloepoczta Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Minął ponad rok o ostatniego wpisu, jak teraz to wygląda, jaka wersję polecabie? Wysłane z mojego ST18i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi