Martino Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam serdecznie użytkowników CM.Jestem posiadaczem CM w wersji 11.0.0 na swoim GT-i9300 i niestety nie mogę odbierać ani wysyłać mms-ów.APN mam MMS Orange dobrze skonfigurowaną (sprawdziłem wg strony Orange), użyłem nawet programu Tweakker APN INTERNET MMS. Niestety nie pomogło.Co powoduje problem z wysyłaniem i odbieraniem tych wiadomości?Pozdrawiam ciepło.Marcin aka Martino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Masz wersje nightly ?One mają to do siebie, że nie działa mmsCo ciekawe, jak ktoś ma w Play - to mu działa. I nikt nie wie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Martino
Witam serdecznie użytkowników CM.
Jestem posiadaczem CM w wersji 11.0.0 na swoim GT-i9300 i niestety nie mogę odbierać ani wysyłać mms-ów.
APN mam MMS Orange dobrze skonfigurowaną (sprawdziłem wg strony Orange), użyłem nawet programu Tweakker APN INTERNET MMS. Niestety nie pomogło.
Co powoduje problem z wysyłaniem i odbieraniem tych wiadomości?
Pozdrawiam ciepło.
Marcin aka Martino
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi