jay de hawk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 mam problem , miałem wersję z marca i wszystko działało pięknie ale zobaczyłem nową z końca maja to ją wgrałem(próbowałem) i wszystko się zjeb.....Przy instalalacji failed, stockowego nie mogę wgrać , telefon po reboot uruchamia się wkółko i mam problem - czy ktoś mógłby pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dokładny kod błędu proszę podać. Tryb download uruchamia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay de hawk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 ok, poradziłem sobie, okazało się banalnie proste - do ostatniego romu trzeba zaktualizować TWRP do wersji 2,7,0,0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dzięki za info. Temat zaktualizowany. Jeżeli ktoś jest w stanie robić kilka screenów to bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay de hawk Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 mamy aktualizację do wersji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zaktualizowane Nadal proszę o więcej screenów z aktualnych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja mam takie pytanie odnośnie tego CM'a jak i innych wersji, dlaczego kontakty nie zapisują się na SIM ? Macie jakiś sposób na to ? Trochę jest utrudniony użytkownikowi właśnie ten sposób. Z importem jeszcze jakoś ujdzie, ale na zapis na sim znalazłem jedyny sposób, przekładając karte do innego telefonu gdzie jest taka opcja, wklepać dane i zapisać na sim a szkoda bo wiecej zabawy tylko jest. Wiadomo że teraz większość synchronizuje kontakty z kontem Google, lub zapisują bodajże do pliku vcf, ale nie jestem zwolennikiem tego 1 rozwiazania, a 2 rozwiazanie ostatnio mnie zawiodło bo telefon nie chciał zaimportować kontaktów z tego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay de hawk Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Mamy aktualizację z datą 04.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zaktualizowany temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 najnowsza jak i przed ostatnia wersja przynajmniej na moim galaxy s plusie wyłącza samoczynnie telefon, dzisiaj po wycieczce rowerowej i wyjeciu telefonu z plecaka - telefon wyłączony, na wczesniejszej wersji rano gdy sięgam po telefon - wyłączony, instaluję slima, był najstabilniejszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarusdamian Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 siema, a jak zrobić żeby działał Gps W cm-11.0-20140622-ION-dev_connection_team-release8-ariesve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie działa:SD swap Potem gdzieś czytałem, że jednak działa. Ale przecież pierwszy post jest aktualizowany na bieżąco. Czyta kartę sd czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon853 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam, wgrałem właśnie tego CM oraz gappsy zgodnie z tutorialem z tego tematu http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/525-galaxy-s-plus-i9001-jak-wgraćzainstalować-rom/ . Niestety cały czas wyskakują powiadomienia "niestety, aplikacja Usługi Google Play została zatrzymana". Czy mógłby mi ktoś pomóc z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zainstaluj inne gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon853 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niestety cały czas jest to samo, próbowane na 4 różnych :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A wipe zrób może to co da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon853 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Po paru godzinach walki w końcu telefon się poddał. Trzeba była 3 razy zrobić całkowitego wipa żeby zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czy nadal nie działa SD swap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Kozi Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam postąpiłem zgodnie z instrukcją zainstalowałem rom i gapps ale usługi google nie działały . Zrobiłem wipe 3x ze standardowymi ustawieniami - i nic , Zmieniłem więc w ustawieniach wipe tj. advanced wipe (zaznaczyłem wszystkie opcje poza sdcard i micro sdcard) i teraz jak chce zainstalować roma to trwa to ok. 3 sekund ( a poprzednio ok. 60s) i rom się nie instaluje choć pisze "sukces"? Proszę o pomoc. (galaxy plus 9001, TWRPv 2.7.0.0; rom i gapps z tego tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Zrób format /system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Kozi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam, dziękuje za pomoc, w opcjach twrp wyłączyłem -simulate actions for theme testing i poszło.Czy to ma znaczenie że przy instalacji "gapps-ów" pisze że są na Android 4.4.3. a cnm 11 jest na Androida 4.4.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 to nie robi różnicy czy jest 4.4.3- czy 4.4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Kozi Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Zainstalowałem gappsy z tej strony http://highonandroid.com/android-apps/download-android-4-4-4-gapps/ tj.Download Android 4.4.4 Gapps [Micro] i zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafffek90 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 @up dzieki za GAppsyInstalacja bez problemów. Jednak nie potrafię wgrac kontaktów na telefon za pomocą aplikacji Kies, przy podłączeniu jest naisane ze włączona jest opcja debugowania usb. Sprawdzalem w ustawieniach developerskich i w telefonie odznaczona jest ta opcja. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ty chcesz dograć kontakty na CM 11 z Kiesa ? A wiesz, że się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi