Slawek Kozi Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Importuj kontakty z konta Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAB Batonik BRE Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam pytanie czy wam też czasem przenosi kolumne pikseli z prawej strony ekranu na lewą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kampar Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opiszcie dokładniej ten błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kampar Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Po prostu, przez prawdopodobnie cały czas, jedna skrajna prawa kolumna pixeli jest wyświetlana jako pierwsza. Na print screenie tego już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nową wersje wrzuciłem proszę spróbować zaktualizować Miło by było gdybyście wrzucili kilka screenów dorzucił bym do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matarix120 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nową wersje wrzuciłem proszę spróbować zaktualizować Miło by było gdybyście wrzucili kilka screenów dorzucił bym do tematu A to co teraz wrzuciłeś można zainstalować na czysty telefon? Czy to aktualizacja do poprzedniej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Aktualizacja do poprzedniej wersji.Ale możesz to zainstalować jako nowy custom rom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodziro3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam takie pytanie. Wgrałem pierwszy raz moda. Coś poszło nie tak i finalnie wymazałem wszystko z telefonu. Wgrałem moda cyanomod bez upszedniego wgrania czystego systemy. Czy tak może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeżeli wszystko działa to oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi