Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) CyanogenMod 11.0 by ADC-Team 4.4.2 Nie działa:SD swap Download:TWRP 2.8.1.0 recovery [21/12/2014]: [DevHost Mirror] [MediaFire Mirror]MD5: b703980bcc607e829e9e4a50193b6f13 Note: This recovery includes new partition assignmentsADC Team Gapps [04/07/2014]: [DevHost Mirror] [MediaFire Mirror]MD5: c488b0be3e93105ae0423583039d6b1cCM 11.0 Release 15 [22/12/2014]: [DevHost Mirror] [MediaFire Mirror]MD5: af3d01264deb558d2587137b466dc6f3 Info:- KitKat 4.4.4 (KTU84Q)- Synched with CM sourcesdevice/samsung/ariesve- Revert "Enable proximity wake" (credits to Christopher83)- Revert "Put back dalvik.vm.dexopt-data-only=1" (credits to arco68)- Revert "Set resampler quality" (credits to arco68)- Various updates and cleanups (credits to arco68)- ariesve: Enable IPv6 tethering (credits to sirmordred)- ariesve: Set default locale to en_GB (credits to arco68)- lpm: Updated offmode charging binaries (credits to sirmordred)- prop: Set max background service to 4 (credits to arco68)- overlay: Don't show mobile plan preference (credits to arco68)- ramdisk: Change the assignment of partitions and use an emulated sdcard (credits to Christopher83)- prop: Use /cache partition to store dex files of system apps (credits to Christopher83)- prop: Set MTP as default USB interface (credits to Christopher83)- config: Add USB audio support (credits to tobigun)vendor/samsung/ariesve- Add router advertisement daemon for IPv6 tethering (credits to sirmordred) Zrzut ekranu: Działanie: Instrukcja instalacji:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/525-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-rom-samsung-galaxy-s-plus-i9001/ Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/12-rootunroot-szybko-i-przyjemnie/TWRP_2.7.0.0_ariesve_20140404-signed.zip źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Pawliniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashTiVi Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Lepszy ten czy Paranoid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Niestety nie mogę tego określić, ale są podobne do Siebie. Zainstaluj i przekonaj się sam który spełnia Twoje oczekiwania bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanox90 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A ggaps-y jakie do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Np. te: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemonadlo Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Najpierw instaluje się kernela czy roma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjuszczyk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, sorki za głupie pytanie ale nie mam pewności... Czy on posiada polski języki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ad1. najpierw instaluje się rom ad2. Jest to wariant europejski, więc z językiem PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 przy instalacji gappsów w twrp2.3.2.1-recovery wyskakuje failed, próbowałem inne wersje gappsów i to samo, co na to poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie ma nowszego twrp?Np. 2.7.0.0 ? bo ono obsługuje pliki z CM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 nie mam ale poszukam, dzięki za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wypróbuj te: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1690-galaxy-s-plus-cwm-twrp-by-adc-team/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jaka jest różnica między bricked / not bricked devices ? Sorki, ale dopiero raczkuje w tej dziedzinie Wgrałem CWM v6.0.3.8 No Touch Version, o takie recovery mi chodziło, gdyz nie jestem zwolennikiem dotykowych wersji Dzięki wielkie.Po instalacji CM'a, próbowałem zainstalować gapps'y ale wypluło ten błąd, jednakże po uruchomieniu automatycznie aktualizował apki więc myślę ze jest dobrze, już nie kombinowałem i zostawiłem jak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sama nazwa mówi.Jak telefon zostanie uceglony to wgrywasz wersję brickedA jak telefon nie jest uceglony to wgrywasz wersję no bricked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Do instalacji tego moda jest potrzebna inna wersja twrp niz 2.3.2.1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Powinno działać bo takie recovery jest wymagane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dodano nowszą wersję do pierwszego postu:Lista zmian w wersji 4: Synched with CM sourcesdevice/samsung/ariesveril: fix custom RIL for new API (credits to CastagnaIT)BoardConfig: enabled legacy sensors fusion (credits to CastagnaIT)recovery: pre-built kernel no longer needed (credits to krislibaeer)recovery: support twrp recovery (credits to krislibaeer)sepolicy: add more selinux for rmt storage fix shutdown issue with new recoveries (credits to krislibaeer)framework/baseRestored original autobrightness speed (credits to CastagnaIT)Improved the minimum amount of time that must have elapsed for change the rotation (credits to CastagnaIT)Frameworks: Lockscreen Blur (credits to CastagnaIT)framework/nativesensorservice: Add legacy sensors fusion. (credits to CastagnaIT)native: add flag to disable legacy sensors fusion (credits to CastagnaIT)packages/apps/SettingsLockscreen: See through (2/2) (credits to CastagnaIT)Settings: add Advanced menu for device-specific settings app (credits to CastagnaIT)vendor/samsung/ariesveAdd lib for WVM extractor (credits to arco68) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Skąd mogę pobrać twrp 2.7.0.0 dla galaxy s plus? Bo na wersji 2.3.2.1 i nowszych do 2.6.3 nie mozna gapsow zainstalowac przy modach CM11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 2.7.0.0 Nie ma dla Galaxy S Plus.Kila postów wcześniej masz link do najnowszych recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No właśnie nie mogłem znaleźć. DO CM jednak znalazłem działające gappsy. Póki co mam wrażenie ze ten ROM działa wolniej od Paranoid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzik_cz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Panowie mam problem Zainstalowałem ten Rom jakieś 2 tygodnie temu - telefon fajnie działa , natomiast nie mogę uruchomić GPS-a (Nie wykrywa satelitów).Zainstalowaną mam wersję Release 2 , po instalacji Romu nie mogłem zainstalować Gaps-ów (TWRP 2.6.3) - czy ich zainstalowanie pomoże rozwiązać problem?Napiszcie czy Wam GPS działa - ewentualnie jak sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A już jest wersja 4 zobacz czy ona ma takie błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Mam pytanie czy ta najnowsza wersja 4 ma juz gappsy ? czy trzeba osobno doinstalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Osono trzeba wgrywać. Wersje nieoficjalne i niewspierane mają pełen pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzik_cz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Problem z GPS rozwiązanyGPS w wersji Release 2 działa, pierwsze uruchomienie i wykrywanie satelitów trwa po prostu długo - bardzo długo - ok 20 min pod chmurką na ławeczce z włączonym A-GPS.Później jest już OK łapie szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi