sjaniel Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam.Dzisiaj zainstalowałem C11 i od samego początku mam problem z "transmisją Komórkową" . Mój tel to SE Live.Dostaje cały czas wiadomości Poprzez "Transmisja Komórkowa" o tematyce erotycznej i nie tylko.Jestem żonaty i mam już dzieci które czytają , więc sami możecie sobie wyobrazić jaki to problem!! W telefonie wszystko co było możliwe wyłączone!Nawet w :Aplikacje>> Transmisje Komórkowe>>Wymuś zatrzymanie klikam i nadal nic!! Opcja "wyłącz" nie działa!! Dałem go nawet do znajomego Informatyka Który mi instalował C11 i "dupa". Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Musisz iść do operatora sieci.Widocznie w jakiś sposób "coś, ktoś" włączył ci tą usługę.Oni ci to wyłączą. Nie ukrywajmy, ale ktoś wysłał sms-a pod jakiś serwis. Nie koniecznie erotyczny ps. tytuł wątku jest zły w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Próbowałeś wykonać ponownie wipe/ustawienia fabryczne? Podłącz telefon i przeskanuj antyvirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sjaniel Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 tak restartowałem go do ustawień fabrycznych, ale o Antywirusie nie pomyślałem ... Już robię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Możliwe że reklamy są umieszczone w jakiś plikach spróbuj zainstalować jakąś aplikacje do blokowania reklam może coś znajdzie https://play.google.com/store/search?q=adblock&c=apps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 czy ten wątek nie jest 2 razy na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sjaniel Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Avast również nic nie znalazł tak jet przepraszam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sjaniel Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 po zmianie karty na innego operatora problem się rozwiązał. Ale pojawił się inny... Nie mogę nigdzie zadzwonić, odczytać sms-ów Ani wejść do internetu. Wywala do głównego ekranu z Wiadomością :"Niestety Aplikacja Internet , sms,mms itd... została zatrzymana .Mimo restartu. Sooorki wielkie ale zmieniam na coś innego C11 nie jest na moje nerwy ! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sjaniel
Witam.
Dzisiaj zainstalowałem C11 i od samego początku mam problem z "transmisją Komórkową" .
Mój tel to SE Live.
Dostaje cały czas wiadomości Poprzez "Transmisja Komórkowa" o tematyce erotycznej i nie tylko.
Jestem żonaty i mam już dzieci które czytają , więc sami możecie sobie wyobrazić jaki to problem!!
W telefonie wszystko co było możliwe wyłączone!
Nawet w :Aplikacje>> Transmisje Komórkowe>>Wymuś zatrzymanie klikam i nadal nic!! Opcja "wyłącz" nie działa!!
Dałem go nawet do znajomego Informatyka Który mi instalował C11 i "dupa".
Proszę o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi