tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam!Tak sobie szukałem na XDA Dev.... co nowego w dziale "aplikacje i motywy" i znalazłem bardzo fajny odtwarzacz z Xperii S na naszą X10 jest to oficialny port przez "techdevilisnowmonster"-Dzięki!. i działa w 100%.To co napisał autor Godziny pracy, a wreszcie jej zrobić, zrobiłem przystosowanego do tej metody zip z odtwarzacza muzycznego Xperia s przez xRecovery, ja testowałem to na płycie wilka stanie i działa jak urok, może mógłbyś sprawdzić yourself.I dodaliśmy domyślny odtwarzacz muzyczny dla tych, którzy chcą powrócić do It. Screeny:Download: XPERIA S MUSIC PLAYERDEFAULT MUSIC PLAYERAutor tego portu odtwarzacza prosi,aby nie robić żadnych "mirrorów" apliakcji na inny serwer!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi