NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) [Galaxy Trend] TWRP Touch Recovery wer 2.3.6.0 i nowsze!! beta stable TWRP na ten model. Błędy:- Pamięć wewnętrzna nie działa- Rozdzielczość ekranu cały czas trzęsie się podczas robienia np. instalacji ROMu, kopi zapasowej- pamięci USB Instalacja: Pobierz plik recovery.tar.rar Pobierz Odin program ODIN Odin307.zip Pobrane pliki wypakuj Uruchom ODIN-a W oknie PDA umieść plik z TWRP z .md5 Zaznacz opcje Autoreboot, Reset Time Wyłącz telefon Podłącz go w trybie download (podczas uruchamiania wciśnij Home, Power i Volume Down) Podłącz telefon pod port USB Jeżeli ODIN wskaże połączenie, to kliknij "START"Recovery uruchamiamy podobnie jak tryb Download, tylko zamiast Volume Down, wciskamy UP Update:Wersja 2.7.0.0 (wypakuj) recovery.tar.zipTWRP 2.7.1.0 https://drive.google.com/file/d/0BwfkTu8oetfPWjMycGNqZWNkQW8/edit Wprowadzone zmiany do 2.7.1.0- Naprawiono pamięć USB- Wyeliminowano trzęsienie się ekranu Edytowane 16 Czerwca 2015 przez PeliKan Aktualizacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Podaje link do TWRP 2.7.1.0 https://drive.google.com/file/d/0BwfkTu8oetfPWjMycGNqZWNkQW8/edit Wprowadzone zmiany - Naprawiono pamięć USB- Wyeliminowano trzęsienie się ekranu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki, dodałem do tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Polecam.Naprawiałem właśnie takowy telefon i zainstalowałem te Recovery, według prośby klienta Nie różni się wiele od CWM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Zainstalowałem #TWRP i nie działa, tylko stockowe recovery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi