SlashTiVi Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam poszukuję kernela oraz romu który z mojego sgs wycisnął jak najwięcej.Nie mogę grać w moje ulubione gry ponieważ lagują Temple Run-Nawet na Średnich,Subway surfers.Poleci ktoś coś żeby te gry chodziły jak masełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jaki soft masz zainstalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zainstalowanym mam Cyanogenmod 10.1 by ADC Team relase 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Próbowałeś odpalać na 4.4? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1025-paranoidandroid-40-beta-kitkat-441/ Android 4.4 został zoptymalizowany względem swojego starszego brata 4.3 dla słabszych urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Paranoid jeszcze nie próbowałem jednak próbowałem cyanogenmod 11.0 4.4.2 i szło gorzej niż na stocku a może jakiś kernel do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie robi się za bardzo kerneli pod CyanogenMod-aMusisz spojrzeć na xda, czy w ogóle są. Wspomagających kerneli nie robi się już od systemów 2.3.6 GBZmienił się kod i ciężko jest podkręcić telefon.Pro po są ram hacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Czyli nie ma opcji żeby wgrać SkyHigh 1.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 W opisie masz nawet, iż dotyczy to wersji jak pisałem wyżej.Możesz wgrać, ale uwalisz telefon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Hmmmm a wiesz może jakie romy są kompatybilne ze SkyHigh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Co powiesz o tym? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1538-galaxy-s-plus3480kk-kkernel-3480-v15-for-kk-44/ SkyHigh dla GB tylko z tego co wyczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SlashTiVi
Witam poszukuję kernela oraz romu który z mojego sgs wycisnął jak najwięcej.
Nie mogę grać w moje ulubione gry ponieważ lagują Temple Run-Nawet na Średnich,Subway surfers.
Poleci ktoś coś żeby te gry chodziły jak masełko?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi