yamaho Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, nie mogę znaleźć instrukcji dla kompletnie zielonych jak zainstalować cyanogenmod od początku, czyli jak przygotować telefon itd.Mój SE Arc S nie miał nic zmieniane od nowości i nie wiem jak go przygotować do nowego systemu. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak przygotować nowy telefon do instalacji nowego systemu z wszystkimi szczegółami (jak zrobić root, wipe itp. itd.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na początek wykonaj to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/85-odblokowanie-bootloadera-xperia-arcarc-s/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yamaho Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie mogę tego zrobić a mam Bootloader unlock allowed Yesw tej konsoli fastboot mam po wpisaniu komendy <waiting for device> i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sterowniki zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Flashtool ma w sobie sterowniki USB oraz fastboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A jak nie to spróbuj tego: fastboot -i 0xfce flash boot boot.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No i co ma z tym zrobić >?Może mu tak dokładnie wytłumaczysz?Bo jak nie to będę wynosił sankcje karne za trollowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mnie też nie działała opcja fastboot flash boot boot.img . Te co podałem powinna mu zadziałać bo ja jej używałem. A jak to też mu nie zadziała niech zainstaluje Sony PC Companion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 bo nie masz sterowników fastboot?Może trzeba zaktualizować sterownik poprzez manager urządzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mam sterowniki ale nie dzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A sprawdziłeś czy są poprawnie zainstalowane? O to mi chodzi kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Tak w menedzerze sa zainstalowane adb sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 to podłącz urządzenie w trybie fastboot i zobacz jeszcxz port USB w managerze zadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 U mnie wszystko dziala, nie wiem jak u yamaho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yamaho Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie mogę sprawdzić bo chciałem sobie coś przesłać przez bluetooth i telefon się wyłączył i się teraz restartuje ciągle i nie da się nic zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wgraj jeszcze raz wszystko tylko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yamaho Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jak mam wgrać jeszcze raz jak nigdy nic nie wgrywałem? Po prostu włączyłem bluetooth i telefon zaczął świrować, ja nic nie wgrywałem do niego. Komputer nie widzi telefonu po podłączeniu, a telefon nadal włącza i wyłącza się. Jak mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Scągnij seusa i tam wgrasz na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yamaho Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Człowieku proszę Cię nie pisz tutaj więcej postów ponieważ nie mają dla mnie żadnej wartości. Co to jest seus? WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sony Ericsson Update Service chyba oto mu chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yamaho
Witam, nie mogę znaleźć instrukcji dla kompletnie zielonych jak zainstalować cyanogenmod od początku, czyli jak przygotować telefon itd.
Mój SE Arc S nie miał nic zmieniane od nowości i nie wiem jak go przygotować do nowego systemu.
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak przygotować nowy telefon do instalacji nowego systemu z wszystkimi szczegółami (jak zrobić root, wipe itp. itd.)?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi