SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam otóż wczoraj zakupiłem SGS+.Mam problem gdyż po wgraniu SmoothieJBKlawisze dotykowe przestały działać.Teraz nie działają w ogóle obojętnie na jakim romie.Proszę o pomoc!To nie wina telefonu bo jeszcze wczoraj na oryginalnym firmware działało.Dodam jeszcze że po wgraniu cyanogenmod 9.0 zadziałały jednak ja myśląc że coś się przestawiło spowrotem wgrałem SmoothieJB i teraz znowu nie działają nawet po ponownej zmianie na cyanogenmod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Hmmmm w środku są 2 pliki.Kochany kolego znalazłem soft 3 plikowy i wgrałem!Telefon działa jak należy i przyciski dotykowe też!Kochany kolego znalazłem soft 3 plikowy i wgrałem!Telefon i przyciski działają jak ta lala! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 To teraz wgraj stock i sprawdź czy ci panel dotykowy nie padł- ja nie zatruje ps. poprawie temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 @NeoCMWłaśnie chciałem wgrać stocka jednakże mam problem z odinem gdyż zatrzymuje się na setup connection i nic mam wszystkie sterowniki jednak nadal nie chce ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zmień port USB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zmiana portu nie poskutkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A debugowanie USB włączone ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Tak za 2 razem zaskoczyło za 10 in dam znać czy się udało.Chyba znowu coś nie wyszło według odina jest pass ale telefon ciągke ładuje logo z napisem Samsung galaxy s plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 To nie jest dobry znak kolegoA instalacja doszła do końca? (chodzi mi o pasek na telefonie podczas wgrywania) Spróbuj jeszcze wejść w Recovery i wykonać podstawowe wipe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Więc tak wchodzi w Download mod.Recovery nie ma jest android z takim kartonikiem.Paska nie było żadnego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 coś się udupiło.Masz może soft 3 plikowy + pit? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ten co wgrywałem był 1 plikowy a mógłbyś podrzucić link do 3 plikowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ajajajaj będzie problem.Nie dysponuje takimi zasobami. Ostatnio padły linki z hotfile, gdzie były głownie linki do romów. Znalezieie romu graniczy z cudem.Wgraj jeszcze raz rom.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 http://chomikuj.pl/misiio61/Firmware+Samsung/Firmware/GT-I9001+Galaxy+S+Plus a któryś z tych? Tak btw może źle się wyraziłem.W kółko jest ta animacja z galaxy s plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 bootloopAle jak nie wchodzi ci recvoery, to coś nie poszło. Pobierz jak najstarszy... ale i tak wątpię, że to 3 plikowy.Ale może pomoże... zobacz. Co masz do stracenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wstaw link do tego romu, on się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlashTiVi Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ok http://chomikuj.pl/pax3a/Firmware/Samsung+GT-I9001+Galaxy+S*2bTam jest 2.3.4 zrootowany 3 plikowy Tylko że nadal nie mam recovery ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 SlashTiVi - to jedyne ostrzeżenie, czas 2h jak nie zmienisz posta to ja to zrobię - regulamin. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SlashTiVi
Witam otóż wczoraj zakupiłem SGS+.
Mam problem gdyż po wgraniu
SmoothieJBKlawisze dotykowe przestały działać.
Teraz nie działają w ogóle obojętnie na jakim romie.
Proszę o pomoc!
To nie wina telefonu bo jeszcze wczoraj na oryginalnym firmware działało.
Dodam jeszcze że po wgraniu cyanogenmod 9.0 zadziałały jednak ja myśląc że coś się przestawiło spowrotem wgrałem
SmoothieJB i teraz znowu nie działają nawet po ponownej zmianie na cyanogenmod.Odnośnik do komentarza
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi