NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 [Xperia L] MIUI XL v1.0 (15.3.A.1.14) JB 4.2.2 Pojawił się ciekawy ROM MIUI dla Xperii L, oczywiście jest to pierwsza wersja. Wygląda obiecująco.Ciekawy jest sposób instalacji tego romu.. ROM Instalujesz na własne ryzyko!! Wymagania:Firmware na bazie 15.3.A.1.14ROOTNie koniecznie odblokowany bootloaderDziałający tryb debugowania, oczywiście włączony. Info o romie: MIUI Boot animationMIUI ringtones, alarms, ui sounds and notification soundsMIUI Home and MIUI LockerMIUI Clock, MIUI music player, MIUI File Explorer and many others MIUI default appsMIUI WallpapersMIUI themesAnd Many Many more featuresAnd many more features will be added in future Pobierz ROM: https://docs.google.com/file/d/0BzJbVJedTe_xQXB4cTMzenNSekE/edit?usp=sharing Instalacja:Pobierz ROM Wypakuj plik zip Przenieś MIUIrom folder na pamięć urzdzenia Podłącz urządzanie [Xperię L] pod port usb w trybie debugowania i przypilnuj, aby nie był zablokowany ekran Pozostały Folder MIUI PC-przejdź do niego i uruchom plik .bat Program zacznie działać, a ty czekaj do restartu telefonu. Po zakończeniu możesz uruchomić telefon z MIUIXDA: http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development/-t2647061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal wijata Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ktoś go próbował ?jestem od 4 miesięcy posiadaczem eLki i pora na zmiany ale wole się dopytać nim coś spierdolololole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 @michal wijata Sam sprawdź system Jedna osoba napisze że beznadziejny, a druga że cudowny. Każdy ma inny gust Ja osobiście polecam zmiane Stock'a na jakiegoś Custom Rom'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal wijata Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Chodzi mi czy wszystko na nim działa, bo czy piękny i cudowny to jak napisałeś sam się muszę przekonać Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 @michal wijata To również musisz sam sprawdzić... Nic nie znalazłem na temat błędów w tym systemie. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi