tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 XPERIA S ICS CM9Witam!W końcu wylądował taki romik z Xperii S na nasze X10 .Ja się bardzo ciesze bo własnie jestem posiadaczem Xperii X10,a z tego co wiem to wszystkie telefony mają custom romy coś z Xperii S,a tutaj jest inaczej mamy tu Xperię S całą w X10 tylko dla odblokowanych bootloaderówCo nowego?NEW UPDATE {23/7/12}(UPLOADING)CM9 BASED --stable than CM9 FXP1)ADDED CAMERA (3mp,6mp,8mp,1080,720....thanks to champ)2)removed all waste cm9 apps3)removed timescape and eventstream4)added new call widget5)torch Fixed6)powersaver crashing fixed7)ADDED SEMC WALLPAPERSXPERIA S ICS HOME LAUNCHER V2v2 (24/07/12):- Preference to hide unwanted applications- Preference to choose app drawer switcher icon- Preference to give desktop pane indicators free space- Full ICS themed preference screens (all layouts)Screeny:INSTRUKCJA: - WAŻNE1)Wejdz w CWM i zrób factory reset itd.2) Teraz zainstalować ten rom XPERIA S ICS CM93 ) skonfigurować ustawienia i wybrać motyw XPERIA z tematu chooser 4) Teraz ponownie uruchomić i zainstalować XPERIA S ICS v2.0 5) Flash GAPPS oraz XPERIA S ICS PACK Addonbłędy: - KERNELFXPCHAMPIONSWIMMER ADDON PACK-3 LITEhttp://www.mediafire...56vcd7iip6b4s47SOFTKEYShttp://forum.xda-developers.com/show...&postcount=128 BłędyZadnePozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowojownik123 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 link z Addonami padł ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 link z Addonami padł ;/No nie stety trzeba poszukać mirrora zatem . jak znajde to dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jak znajdziesz to daj znać - podkleję pod forum, i już nam nie znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi