andrewx85 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pamiętaj że każda ingerencja w telefon można powodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki.Co będzie potrzebne:TelefonKabel USBKomputerCWMROOTCo będziemy wgrywać:Rom MIUI V5: Android 4.2.2CWMMobileuncle MTK ToolsSkąd pobrać potrzebne pliki:Rom (http://yadi.sk/d/l0u5PlGHDgDsn)CWM (https://docs.google....DdHN3dWZzQ/edit)Mobileuncle MTK Tools https://play.google....e.toolbox&hl=pl)Proces instalacjiZrób kopię zapasową plików!!Instalacje rozpoczynamy od zainstalowania programu na telefonie Mobileuncle MTK Tools Następnie ściągamy CWM na telefonUruchamiamy program Mobileuncle MTK Tools! Wybieramy recoveryCzekamy na wyszukanie recovery na naszym dysku zaznaczamy recovery_new.imgSukces ! Telefon uruchomi się ponownie. Ostatni etap to Rom:Następnie Wipe Data / Factory Reset -> Usuń wszystkie dane użytkownika Wipe partycji Cache -> Wipe cache Zaawansowane -> Wipe Dalvik Cache Powrót do głównego interfejsu install zip z sdcard -> wybierz zip z sdcard -> Wybierz ROM Po wszystkim restart za pomocą reboot system nowPierwsze uruchomienie trwa chwilę Informacje Powiadomienie LED nie istnieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Polskiego jezyka nie ma aktualizacje wysypuje bledem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Polski jest. Sam sprawdzałem. A błędy no w moim przypadku reseta robił na Bluetoothu jak wlanczalem Ale jak wgrasz starsza wersję może nie być polskiego nie sprawdzałem,tam mniej błędów jestWysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 dobra sciagne jeszcze raz z tego linka co jest tutaj i sprawdze mi widzial poprzednio tylko jedna karte sim a ta z pinem nie moglem odblokowac na tych zdjeciach co sa tutaj nie widze pl jezyka tezpo 1 kroku tel mi sie nie uruchomil sam ponowniesciaglem ta wersje co tu jest link i pl nie ma 1 karte sim na razie widzi i ciagnie aktualizacje zobaczymy po aktualizacji pl jezyk mozna osobno zainstalowac? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak nie będzie pl - to wrzucę jeszcze raz ten co mam na karcie w telefonie, powinien 2 widzieć karty no chyba że jedna masz w włożoną :-PWysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nie ma Pl i wysypal aktualizacje sciagnal jej 343mb i wysypal mam 2 karty wlorzone orange jedna na abo ktorej nie moge odblokowac na tym romie a druga na karte tez orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 masz http://goo.im/devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/4.2.21m/miuiandroid_multi_A850_4.2.22_jb-4.2.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 podziekowal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Spoko :-)Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 wysypal instalcje aborted nie mam juz pomyslu oco kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Przy wgrywaniu?. Jaki status był napisanyWysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzodzo6100 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Abortednajpierw w bledzie bylo ze format karty potrzebny jak to zrobilem to jeszcze jeden byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jedyne co to zrób edycje pliku updater-script, który jest w paczce z romem w katalogu META-INF i usunięcie z tego pliku pierwszej linijki która zaczyna się od funkcji assert. Wtedy sprawdzanie urządzenia nie nastąpi i recovery będzie dalej instalować rom.Na wszelki wypadek zrób kopię pliku :-) zanim zaczniesz :-)Aby edytować updater-script nalezy:1. Posiadać Notepad++, Geany, Sublime itp...2. Otworzyć paczkę z romem (ale bez rozpakowywania),3. Przejść do META-INF/.../updater-script i go otworzyć w edytorze tekstu.4. Usunąć linijkę mówiącą o assert. Koniecznie należy mieć włączone zawijanie wierszy by się nie pomylić (co jest domyślne w Notepad++ a niekoniecznie w Notatniku).5. Zapisać i pozwolić na aktualizację plików w .zipWysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmacieja Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam wszystko zrobiłem zgodnie z wytycznymi i jest problem wyskakuje mi srebrny napis LENOVO po uruchomieniu i nic się nie dzieje. Co może być przyczyną ?Softa wgrałem tego http://www.needrom.com/download/a850-xiaomi-miui-multilanguage-polish-adds/Kurde i panowie jest straszna lipa bo flash toolem nie idzie wrócić do ver. oryginalnej softu napis lenovo cały czas się świeci i nie mam koncepcji co zrobić co bym uwalił telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdredi Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Witam mam problem zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i wyskakuje mi taki komunikat.Proszę o pomoc.Pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi