MrVertrix Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chcę Wam przedstawić apkę, dzięki której wszyscy użytkownicy CyanogenMod'a będą mogli być na bieżąco z aktualizacjami. Aplikacja jest o tyle ciekawa i lepsza od standardowego updatera, że pobiera tylko te dane z paczki, które zostały dodane, zmienione względem starszej wersji. Czyli nie musisz już targać całego zipa zajmującego coś koło 150MB tylko pobierasz na przykład 4MB, efekt jest ten sam i masz najnowszy bulid cyjana na pokładzie. Teraz możesz zrobić update nawet na połączeniu 3G, nie musisz czekać na dostęp do sieci Wifi, czy powrót do domu. Sam używam i z czystym sumieniem mogę polecić ten świetny wynalazek. Dodatkowe plusy:- instalka zajmuje 550KB- zużycie ramu prawie zerowe- za darmo w sklepie play- changelog do każdego update'u- bardzo przydatne ustawienia dodatkowe- możliwość zaflashowania update'u z poziomu apki- i wiele innych W skrócie : dzięki tej aplikacji można łatwiej zainstalować aktualizacje, itp. : Instalujemy ją przez Sklep Play Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta&hl=plscreeny : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUICIDE Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Aplikacja ciekawa trzeba będzie ją wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Przetestowałem na Szajsungu Galaxy Mini 2. 4.2.2 szczerze? Na telefonie co ma nieoficjalne wspracie CMu to zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi