MrVertrix Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Poszedłem sobie zobaczyć co tam słychać w empiku .. a tu proszę taka niespodzianka . Gratulacje Zauważyłem bo było na pierwszej stronie z gazetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 To teraz streść co tam napisali :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie kupiłem gazetki bo kosztowała aż 20 złotych , ale co do CM napisane było że ma już bardzo dużo użytkowników , jest w czołówce najlepszych systemów zainstalowanych na telefonach (jakoś tak) oraz że dostał dofinansowanie w wysokości 7 milionów dolarów. Jeszcze było tam coś napisane ,ale tylko to zapamiętałem bo było najważniejsze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 PC World czy Chip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Android. W prenumeracie 10 pln:) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 u mnie było za 20 zł ;_; xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) U mnie było za 20 zł ;_; xDDJa mowie o prenumeracie. Normalna cena 20. W prenumeracie 10. Edytowane 15 Lutego 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi