tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam!Tak dobrze trafiliście jet to Rom przeportowany z Samsunga Galaxy S3 na naszą Xperię X10.Co zostało wzięte do Romu?Samsung Galaxy S 3 UISamsung Galaxy S 3 TouchWiz Natura Launcher UXSamsung Galaxy S 3 Tapety fotografiiSamsung Galaxy S 3 na żywo Tapety - Deep Sea i jasne kropkiSamsung Galaxy S 3 UI SoundsSamsung Galaxy S 3 Dźwięk migawkiSamsung Galaxy S 3 Lock, dźwięki telefonówSamsung Galaxy S 3 IkonySamsung Galaxy S 3 DzwonkiSamsung Galaxy S 3 alarmySamsung Galaxy S 3 PowiadomieniaSamsung Galaxy S 3 S-Voice AppSamsung GALAXY S 3 Podobnie jak program TelefonSamsung Galaxy S 2 Styl połączenTouchWiz KalkulatorTouchWiz jak pasku stanuNowa wersja zegarka na pulpiciePoprawiono SystemUI i ramy rozdzielczościEdytowane Telefon, Kontakty, Aparat, Wiadomości AppApollo Music PlayerBlack Hole Live WallpaperScreeny:DOWNLOADSROM DOWNLOADCOLOR FIX:- DOWNLOADKERNEL:- HEREInstalacja Romu:1)Zflashuj CHAMP KERNEL V32)Zrób FULL WIPE /FACTORY RESET w CWM3)Zainstaluj Rom4)Wgraj Color Fix5)REBOOT Zmiany w Romie (eng):RemICS 1.4CHANGELOG1)Updated base to FXP1312)Updated touchwiz launcher3)updated s3 apps4)Added working 6mp camera5)added walkman player6)updated s3 digital clock widget (black to blue color)7)Removed old tweaks and added new tweaks8)RemICS addon pack{S-VOICE....}by:monish1995smalldokieJarmezrocksVlad87doVasishta ReddyPozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art1967 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wszystko fajnie ale po wgraniu tego romu nie działa mi wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwojMonsz Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a ten rom dziala na xperii x8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie nie działa Inne podzespoły Tutaj x8 ------> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/149-modyfikacje-romy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien840 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam. Mam pewien problem z tym romem. Gdy flashuje kernela wszystko idzie jak po maśle lecz gdy włączam telefon wyskakuje napis freexperia nastepnie logo i na tym się kończy:(. Co robie źle?. Mam roota, odblokwany bootloader. Stockowy rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 masz odpowiedni baseband ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien840 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 2.1.71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 przypuszczam ze jest dobry a full wipe robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien840 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Full wipe był był przyczyną niepowodzenia. Wielkie dzięki za pomoc !!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire113 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Rom fajny ale mam pytanie. Jak zainstalowałem i włączyłem chciałem połączyć się z wi-fi i tu nagle nie chce się włączyć instalowałem fix ale nadal nie pomaga proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi