KaneckixD Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam Mam pytanie dotyczące pasku stanu Czy jest możliwość "podglądu" tego paska podczas grania w jakąś grę tak jak w cyanogen modzie 11 ? Jak to ustawić ? Oraz czy jest ustawienie umożliwiające obrót ekranu głównego ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 chodzi ci o to że np, jak grasz w jakąś gre , to czy jest możliwość wysunięcia paska stanu aplikacji ?- jeśli dobrze rozumiem , to wystarczy we włączonej grze "wysunąć" nie widzialny pasek stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zrozumiałeś doskonale kolego Problem tkwi w tym , że na cm 10.2 nie da się go wysunąć podczas włączonej np jakiejś gierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 hmm dam ci zaraz znać może coś znajde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 był bym Ci niezmiernie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 narazie nic nie znalazłem . poszukam później , zapewne jak będzie administrator to ci coś pomoże ja tam się zabardzo nie znam , czy to problem z jakimś wipe czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ok ok ale dziękuje za chęci Widze , że jesteś posiadaczem CM 11 Tam da się " Wysunąć " Ten pasek bez żadnego problemu Niestety w cm 10.2 nie jest juz tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mi się wydaje, że to zalezy od gry czy...da się wysunąć pasek notyfikacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 właśnie . możliwe KaneckixD zainstaluj np, Clash of clans i sprawdź czy możesz wysunąć pasek , jak nie to znaczy że jest jakiś problem , a jak działa to znaczy że wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wątpie żeby zależało to od gry ;( Na Cm 11 mogłem wysunąć ten pasek w każdym momencie W cm 10.2 podczas grania nie da się go wysunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 zainstaluj cm 11 ? P.S jutro coś dla cb poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Cm 11 nie przypadł mi do gustu A poza tym system cm 11 zużywa bardzo dużo energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A może spróbuj zainstalować Launcher od KitKata http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1003-apps41-google-experience-launcher-gel-app-google-search-app/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Bd musiał sprobować Dzięki kicha na tym Launcherze ten pasek nadal nie chce się wysunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 To jednak musisz zainstalować KitKat-a.Widocznie ma takie udogodnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wątpie żeby zależało to od gry ;( zależy1) Od Gry - programista deklaruje czy w danej aplikacji użytkownik widzi pasek powiadomień czy nie - a chyba od pewnej wersji kodowej Androida programista ma możliwość zablokowania pasku stanu "NA AMEN!"2) Od Systemu - a konkrentniej od framework'a systemowanego. Przykładowo mój L5 jak mam odpalone "COŚ" na tzw Full Screen jak "smyrnę" go z góry pasek takowy pojawia się Przez chwilę. Podobnie miałem w Androidzie KitKat na swoim. Trzeba bylo by wygrzebać co gdzie jest , znaleść kod i "poprawić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kurde jak ktoś by wykminił jak zrobić żebym mógł "wysunąć" go w każdej chwili to było by rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi