Monika Kołodziejska Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 prubuję wgrać nowy soft ale za każdym razem zostają pliki. Co zaznaczyć w Odinie by wykasowało wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie da się. Trzeba po instalacji(gdy już będzie animacja włączania) wyjąć baterie, i włączyć telefon przyciskami vol + home i power i tam wybrać wipe data Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Malinowski Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ma ktoś może firmware dla operatora PLAY i nie mógłby wrzucić na jakiś host typu : Mega,Mediafire? Bo wszedłem na ten link i tam dałem wolne pobieranie,pisało ze za 30 sek się rozpocznie,i jak minęło 30 sek pisało ze wystąpił błąd,i żebym spróbował za 1H :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi