tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam wszystkich! Dziś mamy nowy moduł Beats Audio.Działa idealnie dla tych, którzy lubią cieszyć się dźwiękiem na Android będzie wykorzystać wszystkie zalety zarówno w słuchawce.Wystarczy mieć android 2.3 + (działa także w MiniCM9).Download: http://www.4shared.c...ectblogsp.html?Info:Instalujemy poprzez CWM (instal zip from SD Card).Działa znakomicie lepiej niż SRS TRUE MEDIA.Polecam tiestobunio. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlfaRPK Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 może coś więcej o tym jak działa, co daje itp ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 może coś więcej o tym jak działa, co daje itp ? :>Google>Beats Audio Co daje? Przeciez mam napisane"moduł Beats Audio.Działa idealnie dla tych, którzy lubią cieszyć się dźwiękiem na Android będzie wykorzystać wszystkie zalety zarówno w słuchawce.Wystarczy mieć android 2.3 + (działa także w MiniCM9)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlfaRPK Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 a to przepraszam mój błąd a tak wgl jeszcze jedno skąd mam wiedzieć czy to działa na moim telefonie jest jakaś ikona tego albo coś w tym stylu ?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi