NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 [Galaxy Mini 2] Czyste firmware Stock do pobrania W tym temacie możesz pobrać czyste firmware dla swojego urządzenia.Dedykowany dla polki rom (bez brandu to XEO)Nie ma znaczenia czy wgrasz PL czy Ang, pakiet językowy zawsze jest ten sam... Linki do firmware :http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-S6500 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xardasu Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 działa??.. instalujesz tak samo jak cyanogeny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Instalujesz przez odina http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2060-galaxy-mini-2-s6500-aktualizacja-samsunga-galaxy-mini-2-odin/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xardasu Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dzięki ziomek.. życie nam ratujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Daj znać czy wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xardasu Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 tak... wszystko w porządku... Dzięki wielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael3215 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 nie moge znalesc xeo na stronie z roomami czy mozecie wskazac co powieninem pobrac na polske? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sprawdź tutaj http://samsung-updates.com/device/?id=GT-S6500D&details=Galaxy_Mini_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek0 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam wgrałem , ROM XEO PL 2.3.6 programem ODIN mam telefon samsung galaxy mini 2 z androidem 2.3.6 ,tylko nie wiem czy pozostałości po tamtym sofcie , nie zostały czy trzeba zrobić ustawienia fabryczne , pod koniec, ?,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Hmm masło maślane opisałeś. Nie wiem o co ci chodzi do końca.. ale lepiej będzie jak wykonasz WIPE po wgraniu stock romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam132 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 zrobilem wszystko i przy wlanczaniu wlancza mi sie logo samsunga i tak caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pierwsze uruchomienie do 30 min. Jeżeli sie nie uruchomiło po wgraniu stocka przez odina to trzeba się modlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredzion Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie mogę nigdzie znaleźć firmware XEO do modelu GT-S6500. Gdzie go mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Niestety brak gdziekolwiek wgraj XEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 nie moge pobrac w ogole z tych linkow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Masz wersję S6500D czy S6500? S6500D: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S6500D/ S6500: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S6500/ Wysłane z mojego SM-G930 przy użyciu Tapaltaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 witam wgralam przez odina to i caly czas jest logo samsunga .. trzeba czekac to 30 minut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Spróbuj wejść do recovery i wipe strzelić, jak nie to jeszcze raz przez ODIN'a. Spróbuj wejść do recovery i wipe strzelić, jak nie to jeszcze raz przez ODIN'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 teraz nie dziala mi google play.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 co dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 wchodze na google play a tam kominikat : sklep google play(proces com.android.vending) zostala nieoczekiwanie zatrzymana. sprobu ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 spróbuj wyczyścić jego dane w ustawieniach>aplikacje>zarządzaj i tam go znajdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 brandowany ? nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 brandowany t mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi