Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 WitamOd razu po wgraniu Cyanogenmod 10.1 przywitała mnie taka o to informacja -> "Niestety, aplikacja Lokalizacja sieciowa została zatrzymana", Niestety Wi-Fi jest mi bardzo potrzebne w codziennym użytkowaniu więc bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mozesz jasniej mi wyjasnic... Stock czyli co? Tak jak wspomnialem nie znam sie zbytnio o co chodzi... Kurcze pomoz !!!!Rozumiem ze Stock to nowy czysty rom... Zastanawiam sie dlaczego nie moge wgrac innego cm. Co robie nie tak a moze po prostu mam zle romy... Nie mam pojecia, naprawde. Mam tez problem z wgraniem przez ODIN bo mam Mac'a a tutaj nie zainstaluje chyba zadnego progtamu tego typu...programu*Dodam jeszcze, ze na poczatku WI-FI dzialalo, ale ze kombinowalem i po raz drugi zainstalowalem cm 11 tego samego to juz nie dzialalo. Nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hmm Kolego jak wcześniej działało...TO wejdź w CWM RecoveryWykoanj- wipe cache- wipe data /partionadvanced-> wipe dalvik cache teraz zainstaluj rom CM 11, i Gapss do niego Reboot Zobacz wtedy czy coś ci pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Juz tak robilem i nic nie pomagalo. Zastanawiam sie tylko dlaczego nie moge zainstalowac cm 10 majac juz w tel cm 11. Jak mam to wszystko ogarnac, nie wiem.W ogole nie oge zainstalowac zadnego Romu procz tego ktory mam. To jest dla mnie dziwne.Jakies kretywne pomysly na rozwiaznie problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Juz tak robilem i nic nie pomagalo. Zastanawiam sie tylko dlaczego nie moge zainstalowac cm 10 majac juz w tel cm 11. Jak mam to wszystko ogarnac, nie wiem.W ogole nie oge zainstalowac zadnego Romu procz tego ktory mam. To jest dla mnie dziwne.Jakies kretywne pomysly na rozwiaznie problemu ? Może zresetuj cały telefon ze wszystkiego i zacznij od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Zainstaluj niższą wersje recovery.Nic innego nie robi Ci problemu jak tryb odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek Sqaders
Witam
Od razu po wgraniu Cyanogenmod 10.1 przywitała mnie taka o to informacja -> "Niestety, aplikacja Lokalizacja sieciowa została zatrzymana", Niestety Wi-Fi jest mi bardzo potrzebne w codziennym użytkowaniu więc bardzo proszę o pomoc
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi