Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 WitamOd razu po wgraniu Cyanogenmod 10.1 przywitała mnie taka o to informacja -> "Niestety, aplikacja Lokalizacja sieciowa została zatrzymana", Niestety Wi-Fi jest mi bardzo potrzebne w codziennym użytkowaniu więc bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A tą wersje ROMu pobierałeś ?http://goo.im/devs/ankur850/callisto/roms/cm-10.1-20130827-UNOFFICIAL-callisto.zip My potrzebujemy takie informacje jak data i wersja, a najlepiej link....Może masz uosobiony problem i wystarczy zwykłe wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 stąd pobierałem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360578Niestety nawet jak pobrałem tego CM co podałeś to jak włączyłem telefon to nie było powiadomienia ale jak chce włączyć Wi-FI to ciągle się włącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A wgrałeś Gpass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A można prosić o link ? I co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Tu się jednak tego nie wgrywa... dziwne.. Ten rom ma małe błędy.Wejdź w CWM Recovery:wipe cachewipe partition/dataadvanced/wipe dalvik cacheto wykonaj i zrób rebootW tedy zobacz czy masz problemy z wifi Edytowane 6 Lutego 2014 przez NeoCM poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tu się jednak tego nie wgrywa... dziwne.. Ten rom ma małe błędy.Wejdź w CWM Recovery:wipe cachewipe partitionadvanced/wipe dalvik cacheto wykonaj i zrób rebootW tedy zobacz czy masz problemy z wifiu mnie jest "wipe cache partition a jak w to wejde to jest yes- Wipe Cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 wipe data ? zależy od wpie...wipe cache partiton wipe cachewipe data... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Ja mam wipe cache partition i jak dałem wipe cache to nic się nie zmieniło Albo może podaj mi jakiś sprawny cyanogenmod, żeby działało tylko Wi-FI i żeby było Google Play ( market ) Edytowane 6 Lutego 2014 przez NeoCM Proszę nie cytować w/w wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Zainstaluj pierw ten zestaw google addon packhttp://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip tu masz google play i inne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Zainstaluj pierw ten zestaw google addon packhttp://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip tu masz google play i inne rzeczy... Niestety bez zmian na początku było napisane że te gapps zostało zatrzymane :/ a może jest jakaś stabilne wersja cm na mój tel w której jest google play i działa wi fi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 O dziwo innym jakoś działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sqaders Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 O dziwo innym jakoś działa...Może teraz nie w temacie ale jestem na lapku i nie umiem zalogować się poprzez google na forum więc jak narazie piszę z tego kontaA do tematu, a innym działało WI-FI czy google play ? bo u mnie google play działa tylko wi fi się nie chce włączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wgrałem cyanogenmod 10 i tam działa WI-FI ale nie ma sklepu play co napisze w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 nie wiem czy jestem w temacie , ale chyba musisz mieć zainstalowane gaaps , żeby miec sklep play (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 nie wiem czy jestem w temacie , ale chyba musisz mieć zainstalowane gaaps , żeby miec sklep play (?)Patrz tu -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1434-galaxy-551-w-cyanogenmod-10-nie-ma-google-play/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czesc. Jestem tutaj zupelnie nowy i nigdy przedtem nie korzystalem z forum wiec nie mam obycia za co przepraszam jezeli napisze cos nie wlasciwego lub nie na temat. Mam problem. Posiadam telefon Samsung S Advance w ktorym zainstalowalem cm 11 i standardowo nie dziala mi wifi. Instalowalem ten rom juz pare razy i dalej tak samo. Wykonywalem te czynnosci, ktore sa opisywane w instrukcjach, czyscilem dane, nawet formatowalem system. Nie znam sie zbytnio na tym. O co mi glownie chodzi. Nie wiem jak przejsc z cm 11 na np cm 10 bo probujac zainstalowac nowy rom przykladowo cm 10 dla advance to jednak to nie wychodzi i nie chce sie zainstalowac. Wszystko robilem z funkcji telefonu przez CMW czy jakos tak... BARDZO PROSZE O POMOC BO MI JUZ RECE OPADAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A od kogo instalowałeś ROM?Macław czy Team Canjica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 CM11.0-20140112_TEAMP8_BUILD4-janice.zipTaki rom instalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 To mi nic nie mowi... Wysłane z mojego LG-P760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Team CanjicaKtos pomoze? Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie tylko ty masz problem z wifi.. na xda, też się skarżą na ten błąd.Ale nie widać tam rozwiązania, musisz czekać na nowsze wersje.Jest jeszcze CM 11 od Macław, ale nie polecają... CO do przejścia z cm 11 na 10 nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ale ja mam problem bo zwyczjnie kiedy chce go wgrac z CMW to "ludzik sie przewraca" i nie chce isc dalej. Nie wiem, moze nie ten rom co trzeba sciagnalem choc bylo ich dosc sporo i zaden nie szedl. Moze orientujesz sie skad mozna pobrac cm 10 + dla advance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A jakie masz Recovery ?Spróbuj wgrać inny rom na bazie CM 11.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crvx Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Heh nie koniecznie rozumiem pytanie zwiazane z Recovery. Chodzi o ten CWM Recovery?Jesli o to chodzi to CWM BASED RECOVERY V6.0.4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Masz najnowsze.... Ciekawe... Kolego jeżeli nie zmienisz romu, to będziesz musiał wgrać czysty stock. Potem będziesz musiał go znów rootować i wgrywać CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek Sqaders
Witam
Od razu po wgraniu Cyanogenmod 10.1 przywitała mnie taka o to informacja -> "Niestety, aplikacja Lokalizacja sieciowa została zatrzymana", Niestety Wi-Fi jest mi bardzo potrzebne w codziennym użytkowaniu więc bardzo proszę o pomoc
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi