Łukasz Chruścicki Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam. pomożcie mi. zainstalowalem cyanogenmod 11 tak jak napisane w instrukcji i gdy chcialem odblokwac ekran zrobil sie bialy i nic sie nie dzieje. pomozcie mi jestem zielony w tych sprawach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Wyłącz i włącz telefon kolego. Bo rozumiem, że zainstalowałeś i wszystko działało normalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Chruścicki Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 a jak zrobic z by czytało kate pamieci??i dalej jest bialy ekran wlaczałem i wylaczylem i dalej tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 To jest ten rom w wersji testowej ? CM? Kolego będziesz musiał użyć odina i wgrać w tym przypadku ROM.Chyba, że masz jakiś custom rom na pamięci telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Chruścicki Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ja mam ten rom co wyszedł z 2 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A to jest alpha. Możesz spróbować najpierw WIPE (pełne) i ponownie go uruchomić. Jak to nie przyniesie skutku, to odin i flash stock firmware od samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Chruścicki Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 a gdzie moge znalesc ten Wipe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 W recovery ps. jak ty wgrałeś ten rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz Chruścicki Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 tak jak w instrukcji pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVertrix Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 popatrz dokładnie tak jest wszystko napisane , a i jak nie wczytuje karty też jest napisane na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slavoj Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Łukasz udało ci sie rozwiązac ten problem? Też miałem podobne objawy. Po wygaszeniu ekranu i próbie uruchomienia ekran robi l się biały. Telefon o dziwo działał. Raz podczas takiej "akcji" ktoś do mnie zadzwonił. Ja odruchowo przeleciałem po białym ekranie i odebrałem rozmowę. Okazało się że wszystko działało, tylko nic nie było widać. Żeby zlikwidować biały ekran musiałem przeładować miniaka. Ale problem powracał. Odpaliłem odina i wgrałem soft samsunga. Wszystko działało poprawnie. Ale go nie cierpię z ponownie wgrałem tym razem CM 11. Po instalce problem jednak powrócił. Co jakiś czas po wygaszeniu i ponownym wybudzeniu ekran był biały i działał jak powyżej. Przed odinem miałem CM 10.2. I niestety znowu musiałem powrócić do softu samsunga . Można coś z tym fantem zrobić?? Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Spróbuj zainstalować inny rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slavoj Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Niestety wgranie innego romu też nie pomaga. Wgrałem innego lockera, też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A jaki rom w ogóle wgrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slavoj Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Próbowałem z:1) cm-11-20131218-UNOFFICIAL-jenad.zip 2) cm-11-20141212-UNOFFICIAL-jenad.zipPierwotnie miałem pierwszy i wszystko było OK. Ale zachciało mi się aktualizacji i wgrałem ten drugi, i się zaczęło. Do momentu pierwszego wygaszenia ekranu było ok. A później to jak wyżej pisałem. Wróciłem do pierwszego, ale niestety usterka została. Przed chwilą próbowałem z omni-4.4.2-20140401-jenad-NIGHTLY.zip, ale też to samo. Miniak poprawnie śmiga tylko na oryginalnym oprogramowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Rozumiem, iż robisz wszystko w tym pełne wipe systemu (cachem data, system i dalvik cache )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slavoj Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak wszystko, masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Od stocka instalowałeś ? I jest tak samo.. hmm więc nie mam.Z innymi aplikacjami też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slavoj Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak od stocka. Inne aplikacje działają poprawnie. Omni dziaiła trochę lepiej, tzn rzadziej wyskakuje biały ekran. Ale to i tak mnie nie ratuje. Dostaje smsa, albo dzwoni telefon i wtedy ekran robi się biały. Jak przelecę palcem po białym ekranie to połaczenie odbiorę i mogę rozmawiać. Ale to mnie nie pociesza. Chyba wrócę do stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łukasz Chruścicki
Witam. pomożcie mi. zainstalowalem cyanogenmod 11 tak jak napisane w instrukcji i gdy chcialem odblokwac ekran zrobil sie bialy i nic sie nie dzieje. pomozcie mi jestem zielony w tych sprawach .
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi